Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Το άλλο Σαββατοκύριακο θα έρθει ο Πρίγκιπας"

O Βλάσης Τσάκας... μετέφερε την άφιξη του Πρίγκιπα το επόμενο Σαββατοκύριακο και τόνισε ότι ο ίδιος θα είναι παρών το απόγευμα στο ΟΑΚΑ!
"Το άλλο Σαββατοκύριακο θα έρθει ο Πρίγκιπας"
Για το χρονικό περιθώριο του ελέγχου: «Είναι εκκρεμότητες διαδικαστικού χαρακτήρα. Πήραμε κάποιες απαντήσεις, μένουν και κάποια αδιευκρίνιστα θέματα που πιστεύω Δευτέρα θα τα ξεκαθαρίσουμε. Όπως για παράδειγμα ότι δεν μπορείς να περιορίζεις τον χρόνο του ελέγχου. Δεν μπορείς να επιβάλεις τέλειωνε σε 5 μέρες έναν έλεγχο για ένα τέτοιο deal.
Eμείς ζητήσαμε 20 μέρες και είναι απαραίτητο. Άντε να γίνουν 15 μέρες αλλά δεν μπορούν να μας περιορίζουν σε μια βδομάδα. Όταν πιέζεις κάποιον να κάνει κάτι σε ένα χρονικό διάστημα και να πεις ότι έχεις αξιόπιστο αποτέλεσμα σε έλεγχο τέτοιας εταιρίας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι».
Για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου: «Η πρόταση για αύξηση του ΜΚ είναι δική μας. Εμείς ζητήσαμε μια ΓΣ ως μεγαλομέτοχοι εμείς, αλλά τώρα ίσως πάμε στην αναβληθείσα αλλά ακόμη δεν το ξέρουμε και ζητήσαμε τα πρακτικά! Ζητάμε τα λεφτά που θα είναι κατατεθειμένα να μην μπορούν να διαχειριστούν από κανένα πριν αναλάβουμε εμείς την διοίκηση της ΠΑΕ»
Για τις... φόρμες των εγγυητικών: «Έγινε ένα τεχνικό λάθος από την δική μας πλευρά. Υπήρχε όμως λόγος να βγει οτιδήποτε συνοδεύει την δική μας πρόταση».
Για την έλευση του Πρίγκιπα: «Αν την Τετάρτη πέσουν οι υπογραφές, τότε πιθανότατα το άλλο Σαββατοκύριακο θα είναι στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του Γερουλάνου είναι αυτές που περιμέναμε τόσο καιρό. Βεβαίως και ο Πρίγκιπας θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ».
Για τα σενάρια Κυργιάκο και Τζαβέλλα:«Ο Τζαβέλλας είναι παίκτης που θα ενδιέφερε τον οποινδήποτε. Είναι νέος παίκτης, Έλληνας και ταλαντούχος. Για τον Κυργιάκο δεν είπα τίποτα»
Για μεταγραφές: «Συζητήσεις γίνονται αλλά δεν έχει κλείσει τίποτα. Δεν θα ακουστούν ονόματα. Θα υπάρξει ανακοίνωση αν έχουμε κάτι».
Για τον δικό του ρόλο: «Θα είμαι αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. Θα είναι ένα 9μελές διοικητικό συμβούλιο και όχι θίασος. Το σημερινό 20μελές δεν παράγει τίποτα. Σόου κάνει και είναι θίασος».
Για τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ: «Καμία επαφή με τους άλλους μετόχους, αλλά οπωσδήποτε είναι στον σχεδιασμό μας να συζητήσουμε και μακάρι όλοι να βοηθήσουν».
Για πιθανότητες να γίνει το deal: «Έχουμε στρώσει πολύ καλά τον δρόμο. Αυτό πιστεύω».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: