Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τους άλλαξε τα ...Φωτάκια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κοινό έχει ο Φωτάκης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ με τις Εθνικές και βρίσκονται στα «καλύτερα» της εβδομάδας. Μόνο που ο Έλληνας πανηγύρισε και πρόκριση...
Τους άλλαξε τα ...Φωτάκια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το γκολ του Γιώργου Φωτάκη κόντρα στην Γεωργία την περασμένη Τρίτη, το οποίο ουσιαστικά... άνοιξε τον δρόμο στην Εθνική για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, βρίσκεται στα δέκα καλύτερα τέρματα από ολόκληρο τον κόσμο για την εβδομάδα που πέρασε!
Μπορεί το γκολ του Έλληνα άσου να μην κατέληξε απευθείας στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στον αμυντικό, ωστόσο από την πορεία της μπάλας και την δύναμη με την οποία είχε σουτάρει, ήταν σχεδόν... βέβαιο πως θα γινόταν το 1-1. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε όσο λίγα από τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς χάρισε μία πρόκριση και το οποίο πολύ δύσκολα θα ξεχάσει ο διεθνής μέσος, όπως παραδέχθηκε και με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Γεωργιανούς.
Έτσι λοιπόν, ο Φωτάκης έβαλε το όνομά του διπλά σε αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντο, Φρεντ και Κάλστρομ, που βρίσκονται επίσης στο ίδιο «Top 10». Σημαντική διάκριση για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς μπορεί να μην παίρνει κάποιο σχετικό βραβείο, ωστόσο το όνομά του «ακούγεται» σε πάρα πολλές χώρες.
 

πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: