Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στα ίσα στον κατήφορο

Η Λίβερπουλ κυνήγησε τη νίκη, προηγήθηκε με τον Τζέραρντ, είχε ευκαιρίες, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ σώθηκε σκοράροντας στη μοναδική της ευκαιρία, με τον Ντε Χέα να πιάνει τα... άπιαστα.
Στα ίσα στον κατήφορο (ΒΙΝΤΕΟ)
Με την παράδοση των τελευταίων χρόνων να είναι υπέρ της, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Αγγλία, Μαν.Γιουνάιτεντ, στο "Άνφιλντ". Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες και οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είχαν περισσότερα πρωταθλήματα στο παλμαρέ τους...
Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, πλην της φάσης του Σουάρες στο 34ο λεπτό. Ο άσος της Λίβερπουλ ελίχθηκε ωραία στη μεγάλη περιοχή της Μαν. Γιουνάιτεντ, το σουτ του όμως απομάκρυνε ο Ντε Χέα.
Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Κατάφεραν, όμως, να πετύχουν από ένα γκολ η καθεμία και να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε για τη Λίβερπουλ στο 68΄ ο Στίβεν Τζέραρντ, με σήμα-γκολ κατατεθέν, μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή (1-0).
Η χρυσή αλλαγή του Φέργκιουσον όμως, ο Ερνάντες, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 81ο λεπτό πήρε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας της Λίβερπουλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ισοφάρισε για την Μαν Γιουνάιτεντ σε 1-1. Ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τουλάχιστον τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ και να πάρουν τη νίκη, χωρίς ωστόσο η μπάλα να μπει ξανά στα δίχτυα του Ντε Χέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: