Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Δημοσίευμα για εμπλοκή Πατέρα

Τη δικογραφία της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα φέρνει στο φως η κυριακάτικη «Real News». Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εκεί, υπάρχει τηλεφώνημα άγνωστου ατόμου στο Τμήμα Εκβιαστών που κατονομάζει ως υπαίτιο πρόσωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό του Νικόλα Πατέρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου 2010, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έξω από την οικία του πεθερού του πρώην διαιτητή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα -επικαλούμενη το διαβιβαστικό- οι ύποπτοι «κινήθηκαν ταχύτατα με μοτοσυκλέτες» στην περιοχή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έδειχναν να καταλήγουν πουθενά μέχρι που στις 11 Ιουλίου 2011 -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Real News» υπήρξε εξέλιξη. Συγκεκριμένα «άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στο Τμήμα Εκβιαστών και ανέφερε ότι "πίσω από τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα είναι ο Α.Σ., ο οποίος δούλευε για λογαριασμό του Πατέρα και κάνει τις βρωμοδουλειές του. Επίσης είναι βαθιά χωμένος μέσα στη νύχτα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι"».

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν οι επικοινωνίες αλλά και τα δρομολόγια που ακολούθησαν οι ύποπτοι προ της αναχώρησης του Κύρου Βασσάρα από το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και μετά από αυτόν.

Συντονιστής της επιχείρησης εμφανίζεται κάποιος Γ.Μ. που «ξεκινά μια ταχύτατη πορεία και κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, κατευθυνόμενος προς Πειραιά…».

Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αφού αξιολογήσει τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία, θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε κλήσεις των συγκεκριμένων ατόμων με την ιδιότητα του υπόπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: