Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Όταν ο Ντέμης έλεγε «όχι» στον Ολυμπιακό!!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μιλάει για το τηλέφωνο που έκλεισε στον Ολυμπιακό για χάρη της ΑΕΚ, για τον Μάκη Ψωμιάδη, για την... ανταρσία του στην Εθνική, για το 2004, αλλά και για τον Βαζέχα.
Όταν ο Ντέμης έλεγε «όχι» στον Ολυμπιακό!
Σε μία απολαυστική συνέντευξη... καρδιάς στη Nova, ο Ντέμης Νικολαϊδης θυμάται όλα τα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Από το μηδενικό συμβόλαιο του Απόλλωνα, στις «απειλές» και στο όχι του Ολυμπιακού, από την λατρεμένη του ΑΕΚ και τη «Σκεπαστή» στην Ατλέτικο!

Μιλάει για τις πιέσεις που δέχθηκε να πάει στο Λιμάνι όταν έπαιζε στον Απόλλωνα και τον τρόπο που έκλεισε το τηλέφωνο στους «ερυθρόλευκους», για τον... τσακωμό που είχε με φίλους και οικογένεια που του έλεγαν να αφήσει την Ένωση και να πάει στο εξωτερικό, αλλά και για την συνάντησή του με τον Μάκη Ψωμιάδη. Θυμάται επιπλέον και μία τυχαία συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος μάλλον του είχε ζητήσει να πάει στον Ολυμπιακό, από ότι κατάλαβε λίγο αργότερα, όταν ο Σερβοέλληνας άφησε την Φιλαδέλφεια για τον Πειραιά.

Επίσης, στάζει... μέλι για τον Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο αναφέρει πως ήταν ο μοναδικός προπονητής που του δίδαξε τακτική έστω και στα 28, ενώ αναφέρεται με λεπτομέρειες για τον τραυματισμό που είχε πριν το 2004, και για το «μυστικό ταξίδι» που έκανε ένα βραδύ μαζί με τον Κατσουράνη και τις βελόνες που έβαλε για να αντέξει μέχρι το ματς με την Γαλλία στο Euro!

Τέλος, δεν διστάζει να απαντήσει σε ερώτηση για την «ανταρσία» που είχε κάνει ως παίκτης της ΑΕΚ στην Εθνική, αλλά και για τις ανανεώσεις συμβολαίων που έκανε στους «κιτρινόμαυρους», ενώ αποκαλύπτει πως ως ποδοσφαιριστής... αντέγραφε πάρα πολύ τον Βαζέχα.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: