Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

«Η ελληνική κάθαρση, η σημαντικότερη παγκοσμίως»!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ανέφερε πως είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως!
«Η ελληνική κάθαρση, η σημαντικότερη παγκοσμίως»!
Επίσης, μιλώντας στην «Press Time», ο πρόεδρος της Παναχαϊκής επανέλαβε την άποψή του ότι δεν ήταν δολιοφθορά αλλά ατύχημα αυτό που συνέβη με το αυτοκίνητό του, αν και τόνισε ότι το εξάρτημα του αυτοκινήτου που είχε πρόβλημα, έχει σταλεί στην Γερμανία για περαιτέρω διερεύνηση.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:
Στο τροχαίο: «Δεν το πήγα εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Εγώ ήμουν και είμαι κατηγορηματικός ότι πρόκειται για ατύχημα, όχι για δολιοφθορά. Όμως η τροχαία είδε όλη τη σκηνή του ατυχήματος και ότι από τύχη γλίτωσα εγώ και πιθανότατα δεκάδες άλλοι οδηγοί.
Διαπιστώθηκε στην αντιπροσωπεία ότι ήταν κομμένο με μαχαίρι το ακρόμπαρο. Αλλά για να είναι ακόμη πιο σίγουροι για το πόρισμά τους, θα το στείλουν στη Γερμανία ώστε να εξεταστεί και χημικά αν υπάρχει ίχνος άλλου σώματος πάνω εκεί που είναι κομμένο».
Στο αν σκέφτεται κάποιον που θα ήθελε να του κάνει κακό: «Δεν έχω άλλους εχθρούς παρά μόνο αυτούς που είναι στη φυλακή τώρα. Δηλαδή τον Τσακογιάννη και τον Μπέο. Αυτοί δημοσίως έχουν πει ότι εξαιτίας των καταθέσεών μου μπήκαν στη φυλακή.
Δεν είχα ποτέ άλλοτε εχθρούς, ποτέ κανέναν να απειλεί τη ζωή μου και είναι βέβαιο ότι αν έχει συμβεί κάτι, προέρχεται από αυτούς. Γιατί στις κασέτες της ΕΥΠ ακούγεται ο κ. Τσακογιάννης να λέει στον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιο, ότι ήρθε η ώρα να μου ρίξει πέντε πυροβολισμούς στα πόδια.
Έχω δεχτεί απειλές από τον μάνατζερ Άγγελο Τραυλό και μία έμμεση απειλή από τον Νίκο Τζώρτζογλου. Μου έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα. Το έχουμε στείλει κι αυτό στη δικαιοσύνη».
Στο αν εννοεί ότι σε περίπτωση δολιοφθοράς, θα την έχουν κάνει κάποιοι με εντολές από τη φυλακή: «Ναι, αυτό εννοώ».
Στα μέτρα προστασίας του: «Η ελληνική δικαιοσύνη με απόφαση του αντιεισαγγελέα κ. Κορρέ με έχει θέσει σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων».
Στο αν γίνεται πραγματική κάθαρση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο: «Αυτή τη στιγμή γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο η σημαντικότερη κάθαρση που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως. Τουλάχιστον 18 ΠΑΕ από τις 68 που λειτουργούν συνολικά στην Ελλάδα είτε εξαφανίστηκαν ολοσχερώς είτε υποβιβάστηκαν τουλάχιστον μία κατηγορία.
Τουλάχιστον 50 φυσικά πρόσωπα έχουν τιμωρηθεί. Τουλάχιστον 83 άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες. Άρα όσοι λένε ότι δεν γίνεται κάθαρση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, το λένε με σκοπιμότητα ή είναι άσχετοι».
Στην υπόθεση Ψωμιάδη: «Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο απέκλεισε τον Ψωμιάδη ισοβίως. Το θέμα Ψωμιάδη αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του, παρά το ελληνικό κράτος. Εγώ αν ήμουν δικηγόρος του, θα είχα παραιτηθεί ήδη γι' αυτό που έκανε, εκθέτοντας και τον ανακριτή και τους δικηγόρους του. Αλλά τέτοια δήλωση δεν έχω δει μέχρι σήμερα. Ο Ψωμιάδης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά το δικηγορικό σώμα πρέπει να δίνει πρώτο από όλους το παράδειγμα».
Στον υποβιβασμό της Παναχαϊκής: «Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Μου αρκεί που οι δύο αθλητικοί εισαγγελείς, κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης, με επίσημες τοποθετήσεις μίλησαν για παράνομη πράξη και παράνομη ακραία συμπεριφορά του προέδρου του δικαστηρίου. Το εφετείο έγινε μέσα σε χρόνο που σοκάρει για την ελληνική πραγματικότητα. Είναι ένα θείο δώρο που μου έκαναν για να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια που έκανα και βοήθησα τις αρχές να ξεβρομίσουμε εντελώς από αυτούς τους κακοποιούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: