Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ήρθε και η υπογραφή του Πρίγκιπα...!!

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) έφτασε στο mail του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου η πιστοποίηση της υπογραφής του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και το τελικό προσχέδιο της πρότασης του Σαουδάραβα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ήρθε και η υπογραφή του Πρίγκιπα...
Ετσι, ο νομικός εκπρόσωπος του Πρίγκιπα στην Ελλάδα προώθησε τα δύο έγγραφα στους δικηγόρους της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Πλέον, σε πρώτη φάση αναμένονται τα πρωτότυπα, τα οποία αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα βρίσκονται στην Αθήνα τη Δευτέρα (17/10) ώστε να «ανοίξει» ο δρόμος για τη συνάντηση ανάμεσα στον Σουλτάν Αλ Σαούντ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Αυτή αναμένεται να γίνει την επόμενη Παρασκευή (21/10) και αφού έχει προηγηθεί, ασφαλώς, η άφιξη του Πρίγκιπα στην Ελλάδα. Αλλωστε, με βάση όσα ισχύουν μέχρι τώρα ο επίδοξος αγοραστής των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχει εκφράσει την επιθυμία του να βρεθεί και το άλλο Σάββατο (22/10) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, για την 7η αγωνιστική.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: