Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Εν αναμονή του πρώτου ΔΣ!!

Το νέο 9μελές ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αρχίσει να λειτουργεί από τη νέα εβδομάδα οπότε και αναμένεται να γίνει ένα πρώτο διοικητικό συμβούλιο.
Εν αναμονή του πρώτου ΔΣ
Βάσει των πρώτων πληροφοριών, αλλά και μέσα από τις συζητήσεις Ζαγοράκη – Βρύζα όπου αναλύθηκε η κατάσταση και τέθηκαν στόχοι, στη νέα διοίκηση δεν φαίνεται ότι ο κάθε σύμβουλος θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητα.
Για κάθε ζήτημα που αφορά την ομάδα, τα οικονομικά, το γήπεδο, την διοίκηση, τα γραφεία, το εμπορικό και όλα τα άλλα, θα αναλαμβάνουν δράση περισσότεροι του ενός οι οποίοι θα επεξεργάζονται τα θέματα και θα τα αναλύουν αργότερα στον πρόεδρο αλλά και στο συμβούλιο όπου και θα λαμβάνονται αποφάσεις.
Πολύ πιο ενεργό ρόλο θα έχουν και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παλιά αλλά και καινούρια, που αναμένεται να προστεθούν έτσι ώστε να τρέξουν καλύτερα τα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ. Αυτή θα είναι μία νέα κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αυτή θα είναι και μία από τις σημαντικές αλλαγές που επίκεινται...
Με λίγα λόγια οι υποχρεώσεις μοιράζονται, τα θέματα θα τα τρέχουν περισσότεροι άνθρωποι και το συμβούλιο θα έχει πιο σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο.
Αυτά έχουν συζητηθεί… Αυτά αποφάσισαν. Στην πράξη θα φανεί πως θα λειτουργήσει η νέα κατάσταση και αν θα διορθωθούν τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα, που σε γενικές γραμμές επισημάνθηκαν και στην τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: