Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΕΚ... επικήρυξε τον Μ.Ψωμιάδη!!

Με 30 χιλιάδες ευρώ επικηρύχτηκε ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως τόνισεο Χάρης Οικονομόπουλος! Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως όποιο αστυνομικό όργανο προχωρήσει στην σύλληψη του πρώην προέδρου της ομάδας, θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό.
Η ΑΕΚ... επικήρυξε τον Μ.Ψωμιάδη!
Χαρακτηριστικά, αναφέρει στη δήλωσή του στο Novasports.gr:
«Προς κάθε ενδιαφερόμενο
Aθήνα, 15 Οκτωβρίου 2011

Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση κατά Χρυσόστομου Σταύρου Ψωμιάδη και συνεργών, αντιλαμβάνομαι ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ασκώντας τον θεσμικό της ρόλο, συνιστά με χθεσινή της ανακοίνωση να αναμένουμε το πόρισμα του αρμόδιου δικαστικού Επιθεωρητή αναφορικά με την άκρως αντιφατική πρόταση του ανακριτή Κασσίμη.

Η 'Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει μελετήσει και υποβάλει κατα καιρούς προτάσεις όχι μόνο για την επίσπευση και την βελτίωση της ποιότητας της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και για θέματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η Ελληνική Κοινωνία - πέρα και πάνω από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τους μετόχους, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους δικηγόρους της - τραυματίζεταiθανάσιμα από την συνεχή καταβαράθρωση της έννομης τάξης και της δικαιοσύνης, από την ατιμωρησία και την διαφθορά.

Έχουμε καθήκον, ως Έλληνες σε κίνδυνο, αντί να φιλολογούμε, να συνεννοηθούμε για να αποκατασταθεί η ουσία και το κύρος των θεσμων και της δικαιοσύνης, η Eμπιστοσύνη, η Δικαιοσύνη και οι Ελπίδες.

Το αστυνομικό όργανο που θα συλλάβει τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη του Σταύρου και θα τον παραδώσει με ασφάλεια στις αρμόδιες αρχές πριν την 5η Δεκεμβρίου 2011, θα αμειφθεί με το ποσό των Τριάνντα Χιλιάδων Ευρώ (?30.000). Το ποσό των ?30.000, μικρό για τα ποσά που έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρναθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος, το προσφέρει από το υστέρημά του φίλος της Δικαιοσύνης που διατηρεί την ανωνυμία του.

Δεν θα εκπλαγώ εάν το ποσό αυτό τις επόμενες ημέρες αυξηθεί σημαντικά,

Χάρης Οικονομόπουλος"

Η ημερομηνία της 5ης Δεκεμβρίου εξηγείται επειδή ο ΜΨ έχει παραπεφθεί μετά από τις γνωστές αναβολές να δικαστεί, δέκα χρόνια μετά την διάπραξη των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται, στις 7 Δεκεμβρίου στο Τρίτο και Τέταρτο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αντίστοιχα.

Χαιρετισμούς,

Χάρης Οικονομόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: