Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Θα φανεί η δουλειά μας"

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έδειξε ν' ανησυχεί για την αγωνιστική απραξία των προηγούμενων 15 ημερών και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.
"Θα φανεί η δουλειά μας"
Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στη NOVA, υποστήριξε ότι στη διάρκεια της διακοπής η δουλειά στις προπονήσεις ήταν εντατική και θα φανεί άμεσα στο γήπεδο.
"Είμαστε σε καλή κατάσταση, χαρούμενοι και περήφανοι για την Εθνική, τόσο για τους τέσσερις παίκτες που είχαμε εκεί όσο και για τον Σάντος", ανέφερε αρχικά ο Μπόλονι και προσέθεσε: "Θα το δούμε στα παιχνίδια αν μας επηρέασε η διακοπή. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, τακτικής και τεχνικής. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω θα φανεί στα παιχνίδια".
Για τις σκέψεις που κάνει τώρα για το χαμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, χάσαμε 2-1. Δεν είναι το πρώτο ματς που χάσαμε, ούτε το τελευταίο. Στο ποδόσφαιρο μία κερδίζεις, μία χάνεις, η ζωή συνεχίζεται..."
Κατόπιν μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ συνήθως σ' αυτά τα ματς προσπαθεί να είναι δυνατός στην άμυνα. Ο στόχος για μας είναι η νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη στην άμυνα και παράλληλα να είμαστε αποτελεσματικοί και πιεστικοί μπροστά έτσι ώστε να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού".
Τέλος μίλησε για τους Λεονάρντο και Σπαντάσιο: "Το φιλικό δεν έδωσε καλή εικόνα για εκείνους. Όχι μόνο για εκείνους και το περιμέναμε, γιατί είχαμε δουλέψει σκληρά τις προηγούμενες μέρες. Το επίπεδό τους είναι σίγουρα διαφορετικό απ' ό,τι όταν ήρθαν και πρέπει τη στιγμή που θα κληθούν να βοηθήσουν, να είναι δυνατοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: