Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται «αγριεμένη» η Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φορτσάτη» έρχεται στην Αθήνα η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς μόλις πέντε ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης με δέκα παίκτες. Ο Παπασταθόπουλος «πήρε» την κόκκινη.
Έρχεται «αγριεμένη» η Ντόρτμουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στα ύψη είναι η ψυχολογία των παικτών της Μπορούσια Ντόρτμουντ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής πήρε σχετικά άνετα το ντέρμπι με την Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας με 2-0 και... υπενθύμισε πως είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την αντίπαλο των Πειραιωτών που πλέον μετά από εννέα αγωνιστικές και με ένα παιχνίδι παραπάνω, βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα με 16 βαθμούς, όσους έχει και ηΓκλάντμπαχ.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 42' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ιβάν Πέρισιτς έκανε το 0-1. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός όμως, αποβλήθηκε στο 47’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ και η πρώτη του κάρτα ήταν για φάουλ στον Έλληνα αμυντικό!

Ωστόσο, ακόμα και με δέκα παίκτες η Ντόρτμουντ ήταν ανώτερη και έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 71'. Από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, Πάτρικ Ογουομογέλα από κοντά σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας και έγραψε το τελικό 0-2.

Βέρντερ (Σάαφ): Μίλιτς, Παπασταθόπουλος, Νάλντο, Βολφ (73’ Βάγκνερ), Σμιτς, Μπάργκφρεντε (62’ Εκίτσι), Φριτς, Χαντ, Μαρίν, Ρόσενμπεργκ, Πισάρο.

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Ογουομογέλα, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λέβε, Μπέντερ, Γκουντογκάν (74’ Κελ), Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε (89’ Λάιτνερ), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (88’ Μπάριος).


πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: