Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Βαθμό ο Ατρόμητος, ούτε τώρα η Κέρκυρα!!

Η Κέρκυρα αφού δεν μπόρεσε να νικήσει και σ` αυτό το ματς, όταν ανέτρεψε το σκορ στην έδρα της προηγούμενη με 2-1 του Ατρομήτου, είναι άξια της μοίρας της και φυσιολογικά παραμένει χωρίς νίκη. Ο Ατρόμητος δεν έπαιξε μπάλα, καθώς ουσιαστικά με δύο ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να είναι.
Βαθμό ο Ατρόμητος, ούτε τώρα η Κέρκυρα
Σε ένα κάκιστο πρώτο μέρος, ο Καραγκούνης άνοιξε το σκορ, αλλά στον Ατρόμητο νόμισαν μάλλον οτι τέλειωσε το ματς και χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 με γκολ των Γραμμόζη και Αγρίτη. Το 2-1 ήταν προσφορά του Τόμας που... κοίταζε την μπάλα μαζί με τον Ιτάνζ! Τέλος πάντων, ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα στο 80` χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Τάτου.
"Παίξτε μπάλα ρε..."
Κακοποίηση του ποδοσφαίρου και των... ματιών μας ήταν το ματς μέχρι να μπει το γκολ. Καμιά ευκαιρία, ρυθμός μηδέν, ενώ οι δυο ομάδες συναγωνίζονταν για το ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, με τον Ατρόμητο πάντως να έχει την κατοχή της μπάλας.
Από το πουθενά 1-1!
Με τα πολλά στο 26`, ο Σκόνδρας σέντραρε από δεξιά, η άμυνα της Κέρκυρας κοιμήθηκε και ο Καραγκούνης με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 38` ο Γραμμόζης με ωραίο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έκανε το 1-1!
Μια προσφορά του Τόμας
Στο 50` ο Τόμας με τον Ιτάνζ... χάζευαν την μπάλα μεταξύ τους και ο Αγρίτης πετάχτηκε την πήρε και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Κέρκυρα!Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους με το 2-1 κι ανέλαβαν τα ηνία του ματς, αλλά υποχώρησαν αδικαιολόγητα στο τελευταίο 20λεπτο και το πλήρωσαν.
Ο Τάτος στο 80` με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Το φιλμ του αγώνα
90+4` Λήξη του αγώνα
88` O Γιάντσης αντί του Ιωάννου
80` Ο Τάτος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2!
76` O Δημούτσος αντί του Καραγκούνη
72` Πλασέ του Μήτρογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
70` Ο Λόβιν στη θέση του Γραμμόζη
67` O Aναστασάκος αντί του Γιαννούλη
61` Κίτρινη στον Καραγκούνη
58` Ο Μπρίτο στη θέση του Πίτου Γκαρσία
57` Μακρινό δυνατό σουτ του Γκουστάβο, ο Ιτάνζ απέκρουσε με δυσκολία
50` O Tόμας με τον Ιτάνζ κοίταζαν την... μπάλα (!) και ο Αγρίτης πήρε την μπάλα και με σουτ έκανε το 2-1!
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+3` Λήξη του πρώτου μέρους
45` Κίτρινη στον Κοντοδήμο
38` Ο Γραμμόζης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για την Κέρκυρα
26` Ο Θανάσης Καραγκούνης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Σκόνδρα από δεξιά, άνοιξε το σκορ!
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Όσμαν, Γκουστάβο, Ιωάννου.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Έπσταϊν, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: