Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Είμαστε στο έλεος του... Θεού!"

Επίθεση κατά της "ομάδας Νικολαΐδη", την οποία κατηγορεί για προδοσία, εξαπέλυσε η Original21, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! "Να πατήσουμε πάλι τον Ολυμπιακό...".
"Είμαστε στο έλεος του... Θεού!"
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ ζητάει από τους πρώην αλλά και νυν μετόχους να βρουν άμεση λύση στα προβλήματα που "πληγώνουν" την ομάδα και να σταματήσουν να εξαπατούν τον κόσμο! "Πόσο χαμηλά θα μας ρίξουν οι... σωτήρες!".
Όσο για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης απαιτούν μόνο την νίκη, ώστε να "ξεπλύνουν" κατά ένα βαθμό την βαριά ήττα (6-0) που δέχθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης". "Εχουμε να απαντήσουμε και για εκείνη τη νύχτα που η ντροπή φυγαδεύτηκε με ταξί...", σχολιάζουν χαρακτηριστικά.
Μέσα από το εφημεριδάκι της, το οποίο κυκλοφορεί και θα μοιραστεί και το βράδυ στο ΟΑΚΑ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", αναφέρει αναλυτικά:
"Παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με το πιο σιχαμένο σωματείο. Παίζουμε με την ομάδα που ξεφτίλισε το ελληνικό πρωτάθλημα για να σταματήσει να ακούγεται το σύνθημα: 'πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια και εσείς πρωτάθλημα δεν πήρατε ακόμα'. Παίζουμε με το σίχαμα που εκμεταλλεύτηκε τον δούρειο ίππο, που μετά το ξαναέπαιξε δύο φορές ΑΕΚτζής, για να διαλύσει την ομάδα που τους πόναγε.
Με αυτούς παίζουμε. Και η νίκη δεν είναι όπως δεν ήταν ποτέ μόνο τρεις βαθμοί. Άλλωστε σήμερα και κάθε φορά έχουμε να απαντήσουμε και για εκείνη τη νύχτα που η ντροπή φυγαδεύτηκε με ταξί. Είναι μεγάλη μέρα. Αλλά δυστυχώς δεν είναι στο μυαλό μας μόνο αυτό. Κι ας χτυπάει η καρδιά μας ΜΟΝΟ για να πατήσουμε πάλι τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη...
Το μυαλό μας είναι και άλλου. Στο πόσο πιο χαμηλά θα μας ρίξουν οι... σωτήρες. Στο πόσο ακόμη θα μας ξεφτιλίσουν. Ο 'δικός μας άνθρωπος' που θα εξασφάλιζε το μέλλον. Ο Τάκης Κανελλόπουλος που ξύπνησε τόσο αργά, αφού όσο υπήρχε Ντέμης αυτός απλά υπάκουε. Ο Νίκος Κούλης που το ότι δεν είχε λεφτά δεν τον κάνει να έχει λιγότερες ευθύνες. Ο Πόλυς που είχε αισθητικό πρόβλημα και ο Γκίκας που το βαρύ επίθετό του δεν έγινε βαρύ με λιποταξίες.
Ο Πέτρος Παππάς που η ΑΕΚ δεν του φταίει αν του έφαγαν λεφτά. Ο Νίκος Νοτιάς που έφτιαξε προπονητήριο, αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει πως όπως το πάνε δεν θα υπάρχει μέσα ομάδα για να προπονείται. Τους υποδεχτήκαμε, τους αγκαλιάσαμε, τους στηρίξαμε ακόμη και κόντρα στις αρχές μας όπως τότε με τον Ζούπα που ακόμη τον ψάχνουμε.
Είχαν την μεγαλύτερη χρηματοδότηση που είχε κάποιος στην ΑΕΚ. Και την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Δεν άργησαν να μας προδώσουν με μπροστάρη τον δικό μας άνθρωπο, αλλά με την αρωγή και ανοχή όλων των παιδιών που ήρθαν στην ΑΕΚ μόνο για να δώσουν. Στην αρχή τους λίγους. Τους πάντα κακούς. Και στην πορεία όλους. Όλο τον κόσμο. Την ομάδα. Την ιδέα. Στάθηκαν ανίκανοι όχι μόνο να πετύχουν αυτά που η ΑΕΚ είναι ταγμένη να κάνει αλλά να διατηρήσουν αυτό που πάντα είχε η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ομάδα, ο δικός μας σύλλογος. Την αξιοπρέπεια του να ζει, να παλεύει και να θριαμβεύει χωρίς λεφτάδες αλλά με την ψυχή και τον τίμιο αγώνα.
Με ανθρώπους που την οδήγησαν επειδή την ήθελαν. Που έβαζαν και το σπίτι τους υποθήκη για να σώσουν το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Κι όταν έπεσε στα χέρια απατεώνων η ψυχή της ΑΕΚ τους απέβαλλε αυτόματα. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Κι αυτή η ΑΕΚ δεν σας χωράει πια ούτε σαν υποσημείωση στην ιστορία. Επειδή όμως ούτε οι Πολυεθνικές που τους πήραμε την ΑΕΚ και την παραδώσαμε στα χέρια σας δεν άφησαν την ΑΕΚ στο πρωτοδικείο, έχετε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλοι σας.
Κι εσύ 'δικέ μας άνθρωπε", κι εσύ Τάκη, κι εσύ Πόλυ, κι εσύ Γκίγκα, κι εσύ Γκίκα, κι εσύ Πέτρο, κι εσύ Νάσο, που σας γνωρίσαμε και οικογενειακώς, να ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΗ. Κι λύση δεν είναι οι διαχειριστές του τίποτα, ούτε ο Κασνακίδης με τους υποστηρικτές. Λύση ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ. Το χρωστάτε στην ιστορία της ομάδας που είχατε την τύχη να οδηγήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: