Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

«Γιατί όχι και στην Εθνική Ελλάδας;»

Για τον Βιεϊρίνια δεν ξέρουμε, αλλά ο Κλέιτον εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ξάνθη αλλά και την...αναγέννηση του
«Γιατί όχι και στην Εθνική Ελλάδας;»
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σίλβα Κλέιτον στη NOVA:
Το σχόλιο σου για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Euro;
Χαίρομαι για τα παιδιά και τη χώρα που κατάφερε να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Χαίρομαι για τους φίλους μου που παίζουν στην Εθνική ομάδα και κατάφεραν να προκριθούν.
Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή στην Εθνική Ελλάδας;
Γιατί όχι; Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και ζω στην Ελλάδα. Είμαι στο σπίτι μου πλέον. Εξαρτάται από τη στιγμή, το ...τώρα. Θα δείξει στη συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ξάνθη, έναν μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα... Σας έλειψε το ποδόσφαιρο;
Σίγουρα.... Είμαστε ένα μήνα χωρίς αγώνα, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτόν τον αγώνα. Είχα την ευκαιρία να δω την Ξάνθη στα δυο τελευταία παιχνίδια. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, φαίνεται ότι έχει γίνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Αλλά είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Ξάνθη.
Είναι φέτος η χρονιά του Κλέιτον; Από την προετοιμασία δείχνεις διαφορετικό πρόσωπο, αγωνίζεσαι σε άλλη θέση και δείχνεις διατεθειμένος να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται...
Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο προπονητής σε αυτό το κομμάτι. Είμαι δύο χρόνια σχεδόν χωρίς να έχω αγωνιστεί πολύ. Τον έναν χρόνο δεν έπαιξα καθόλου, πέρυσι έφυγα και επέστρεψα στην ομάδα και πέρασα πραγματικά δύσκολες στιγμές. Αλλά πιστεύω ότι φέτος είναι διαφορετικά, έχουμε καλό σύνολο και ένα προπονητικό τιμ που κάνει καλή δουλειά και αρέσει και στα παιδιά να δουλεύουν μαζί τους. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Για την αλλαγή θέσης.... Είμαστε στο 2011, πλέον το ποδόσφαιρο είναι μοντέρνο, πρέπει να προσαρμοστείς εκεί που έχει ανάγκη η ομάδα, εκεί που σε χρειάζονται. Μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, όμως με το μυαλό θα μπορέσω να τα καταφέρω και να βοηθήσω εκεί που χρειάζεται η ομάδα.
Ο μεγάλος σας στόχος είναι το Πρωτάθλημα... Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το φαβορί, θα μπορέσετε να κάνετε την ανατροπή και να επιστρέψετε στην κατάκτηση τίτλων;
Δεν βλέπω κανέναν ως φαβορί. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι και να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι... Μόνο αυτό.
Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις μέρες μας στο χώρο του ποδοσφαίρου, το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και να μας στηρίξει. Γιατί είμαστε εδώ, για να τα δώσουμε όλα και να καταφέρουμε το καλύτερο για τον σύλλογο.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: