Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο αρχηγός στα ντέρμπι φαίνεται!!

Ο Στίβεν Τζέραρντ μπορεί να έχει πάρει μόλις λίγα λεπτά χρόνου συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ, μετά την εξάμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού, ωστόσο στο αυριανό ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει βασικός!
Ο αρχηγός στα ντέρμπι φαίνεται!
Ο Άγγλος μέσος απουσίασε από την αγωνιστική δράση για περίπου έξι μήνες, έχοντας ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από το πρόβλημα που αποκόμισε στους προσαγωγούς τον περασμένο Μάρτιο. Κατάφερε να επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο, το διάστημα που απουσίασε από τις υποχρεώσεις του με τη Λίβερπουλ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, έχασε το καλοκαιρινό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας του και λίγο πριν την επιστροφή του, στις αρχές Αυγούστου, ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού τον άφησε εκτός για επιπλέον ένα μήνα.

Από την ημέρα που τέθηκε ξανά στη διάθεση του Κένι Νταλγκλίς, ο Στίβεν Τζέραρντ αγωνίστηκε 15 λεπτά στο ματς του Λιγκ Καπ με τη Μπράιτον (21/9), 10 λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με τη Γουλβς (24/9) και 25 λεπτά στο ντέρμπι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» (1/10).

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: