Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Η εθνική χρειάζεται έναν Άγγλο!"

Δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Αγγλίας κάποια στιγμή στο μέλλον ο Αρσέν Βενγκέρ, διαψεύδοντας πως θα αντικαταστήσει τον Φάμπιο Καπέλο μετά το τέλος του Euro 2012.
"Η εθνική χρειάζεται έναν Άγγλο!"
«Για μένα, η εθνική ομάδα χρειάζεται έναν Άγγλο μάνατζερ και δεν θα αλλάξω ποτέ αυτή τη γνώμη. Παραμένω πιστός στις απόψεις μου και νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι σημαντικό και για τους Άγγλους φιλάθλους. Εάν ένας ξένος προπονητής κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα λέτε ότι δεν είναι αποκλειστικά αγγλικός θρίαμβος. Ο Χάρι Ρέντναπ είναι υποψήφιος, είναι Άγγλος, είναι έτοιμος, θα χαρεί να αναλάβει και τον έχετε ήδη επιλέξει. Οπότε μην έχετε αμφιβολίες ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό», τόνισε αρχικά ο Αλσάτος τεχνικός.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πιθανότητες να διακριθεί η Αγγλία στην τελική φάση του Euro 2012: «Θεωρώ ότι η Αγγλία είναι αουτσάιντερ. Μπορεί να τα καταφέρουν σε περίπτωση που οι βασικοί της παίκτες βρεθούν σε φανταστική φόρμα. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει να παίξει πολύ καιρό. Εάν επιστρέψει όμως μετά από μία καλή ξεκούραση σε τοπ φόρμα, τότε γιατί όχι; Και ο Καπέλο έχει τις ικανότητες να πάρει το 100% από τους παίκτες. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: