Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Εκδίκηση" για το 2-2!!

Μια άτυπη ρεβάνς για το 2-2 στο ματς του πρωταθλήματος πήρε ο Παναιτωλικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 1-0 στο φιλικό που έγινε το Σάββατο στο Αγρίνιο.
"Εκδίκηση" για το 2-2
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μπουμάλ με εκτέλεση φάουλ στο 66'. Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, πρόσφερε αναμνηστική φανέλα της ομάδας του Αγρινίου στον Μιχάλη Γλυκοκάλαμο και τον Γιώργο Κετσιλή, για την οικονομική ενίσχυση των οποίων διατέθηκαν τα έσοδα του αγώνα.
Οσο για τον ΠΑΣ είχε πολλές απουσίες, καθώς λόγω τραυματισμού, διεθνών υποχρεώσεων και ασθένειας νοκ-άουτ ήταν οι Ταμπάσης, Ντάσιος, Ανδράλας, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Πατσατζόγλου, Ιωάννου, Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο (86' Τσάπαλος), Κουτρομάνος (61' Ετζενγκέλε), Γκόλιας, Αναστασιάδης (61' Κούσας), Μουμίν (82' Καπνόπουλος), Μπουμάλ (74' Σέγε), Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Μπαμόγκο (74' Παππάς), Σιόντης (46' Ρότσα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός (46' Φεργκούς), Κώτσιος (46' Σκαρντοβέλι), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (83' Τσάνης), Τζημόπουλος, Μπεσέρα (61' Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι (61' Γεωργίου), Κεϊτά, Ζαϊρί (83' Οικονόμου), Μπακαγιόκο Μ. (61' Κουέβας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: