Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

«Δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα»

Αυτό παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Ντιρκ Άντβοκαατ.
«Δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα»
«Ήταν ένα ματς με τους περισσότερους παίκτες μας να είναι στο τέλος της χρονιάς με τις ομάδες τους. Είχαμε ευκαιρίες αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Κάναμε κάποια λάθη στις αντεπιθέσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της σερί. Είναι μία καλή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση.
Θα μπορούσα να πω ότι η Εθνική είναι αρκετά δυνατή καθώς έπαιξε 16 ματς δίχως να χάσει. Στο πρώτο μέρος είδατε και εσείς πως δεν φοβόταν καθόλου», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ολλανδού προπονητή.
Για τους νέους παίκτες που έβαλε να παίξουν επισήμανε: «Και οι δύο έπαιξαν αρκετά καλά. Όπως είπα πριν η Ελλάδα είναι δυνατός αντίπαλος. Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ματς».
Για την απόδοση της Ρωσίας τόνισε: «Η απόδοσή σου όταν παίζεις με την Ελλάδα πρέπει να είναι καλή. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως ξέρετε όμως είναι το τέλος της σεζόν για πολλούς παίκτες».
Για τον Χολέμπας είπε: «Για να είμαι ειλικρινής έβλεπα την δική μου ομάδα κυρίως. Το νούμερο 3 (σ.σ. Χολέμπας) είναι μέσα σε αυτό το σύνολο. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και το απέδειξε με την παρουσία της αλλά και την πρόκρισή της. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Σήμερα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στην συνέχεια».
Για το εάν θέλει την Ελλάδα ως αντίπαλο απάντησε: «Είναι δύσκολες αυτές οι ερωτήσεις. Η Ελλάδα έδειξε το 2004 το τι μπορεί να κάνει ως ομάδα. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που είναι δύσκολο να κερδίσεις. Οι Κροάτες το ξέρουν καλά αυτό».
Για τον Μπιλιαλεντίνοφ είπε: «Απλά ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να αισθανθεί μέλος της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: