Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

«Κακοποιήσαμε το άθλημα...»

Για το κακό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο και το χειρότερο μπάσκετ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα του «Δικεφάλου» από τον Πανιώνιο.
«Κακοποιήσαμε το άθλημα...»
«Ο Πανιώνιος ήταν πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ίσως έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες κακοποίησαν το άθλημα. Πολύ άγχος, κακές επιλογές. Όσες φορές πήγαμε να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα δεν μπορούσαμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ κακά και έτσι με τέτοια νούμερα δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Δεν παίξαμε καθόλου καλό μπάσκετ και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να δείξουμε κάτι το ελπιδοφόρο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και ελπίσω να ξεπεράσουμε γρήγορα τα προβλήματά μας και να φτάσουμε στις νίκες» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του «Δικεφάλου» και συνέχισε: «Τα ατομικά λάθη διορθώνονται από την υπόλοιπη ομάδα, αλλά εμείς δεν παίξαμε μπάσκετ και τα ποσοστά μας δεν μας έδιναν δικαίωμα για κάτι καλύτερο».
Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη δήλωσε ότι: «Ο Αντριουσκεβίτσιους είναι τραυματίας και θα μείνει καιρό έξω. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμη, θα συζητήσω με τη διοίκηση για το αν υπάρχει η δυνατότητα και αν μπορούμε να βρούμε κάποιον που θα δέσει στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: