Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Κουλουράκια"... Λαρίσης!!

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Football League η ΑΕΛ, καθώς παραχώρησε 0-0 στο Βύζαντα Μεγάρων μέσα στο AEL FC ARENA μπροστά σε 7000 κόσμο. Δοκάρι στο 52` ο Νεμπεγλέρας.
"Κουλουράκια"... Λαρίσης
Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση για φέτος και παρουσία περίπου 7000 οπαδών της η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα στην «AEL FC ARENA», με τον Κοτταρά να είναι εκπληκτικός και να δίνει τον πρώτο βαθμό στη σεζόν στην ομάδα του.
Το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Football League ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκονσάλες στο 4' και τον Σαϊτιώτη στο 10', με τον Κοτταρά να κάνει την πρώτη του μεγάλη απόκρουση στη δεύτερη περίπτωση. Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν την κατοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με διπλή ζώνη άμυνας και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, όμως μετά το 15' ο ρυθμός έπεσε.
Το γρήγορο γκολ για τους Θεσσαλούς δεν ήρθε, ενώ οι παίκτες του Παντέλη απείλησαν με μακρινά σουτ του Λίτση, τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Σωτηρίου. Στο 24' ο κορυφαίος μέχρι εκείνο το σημείο παίκτης της Λάρισας, Γκονσάλες, αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Σιατραβάνης, ενώ στο 39' ο Βύζας έμεινε με 10 παίκτες. Ο Στρατάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Σεσίνια και πήρε πρώορα τον δρόμο για τα αποδυτήρια, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας, πίεσαν για το γκολ της νίκης, όμως έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Κοτταρά. Στο 52' χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κοτταρά και στην επαναφορά ο Πλιάγκας δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Βύζαντα! Στη συνέχεια ο Σαϊτιώτης είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως το 0-0 παρέμενε. Το γκολ δεν ερχόταν, το άγχος αυξανόταν λεπτό με λεπτό και τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν... όρθιοι στην Λάρισα και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό.
Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (24' λ.τ. Σιατραβάνης), Σεσίνια (81' Ζεκίνια), Πλιάγκας (58' Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.
Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης (66' Ρούσσος), Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά (93' Ρωμαΐδης). Πλάτανος, Χριστοφιδέλης, Σκαφτούρος (79' Πέτρου).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: