Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μάκης, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα!(ΦΩΤΟ)

Είναι, αδιαμφισβήτητα, ο άνθρωπος της εβδομάδας. Η σύλληψή του στα Σκόπια έγινε πρώτο θέμα. Ο Μάκης Ψωμιάδης, προδομένος από το αγαπημένο του πούρο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα.
Μάκης, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα!(ΦΩΤΟ)
Ο sportdog ετοίμασε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα. Και, μάλιστα, με αρκετές φωτογραφίες σπάνιες που δεν υπάρχουν στο ίντερνετ. Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, πολλά για τον Ψωμιάδη. Θα μπορούσε να ονομαστεί αυτό το αφιέρωμα και σαν «η ζωή του όλη…».
Ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο, λοιπόν, που ξεκίνησε να απασχολεί από τα 16 του κιόλας χρόνια, οπότε εκεί τον… συναντάμε με την πρώτη του δημοσιευμένη φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε εκτενώς μετά το σχετικά πρόσφατο αφιέρωμα του Βαξεβάνη.
Το 1988 τον βλέπουμε δίπλα στον Νάσο Γαλακτερό (μια μεταγραφή που κόστισε τότε 140 εκατομμύρια δραχμές, πόσο εξωφρενικό για την εποχή).
Το 1989 ο Μάκης κάθεται με μπουφάν στην εξέδρα απολαμβάνοντας αγώνα της ΑΕΚ και το 1994 δίνει συνέντευξη στα Νέα, με τον Κώστα Χαρδαβέλα να είναι απέναντί του. Το 1998 «βρήκαμε» τον Ψωμιάδη στα δικαστήρια για την υπόθεση – Λαλιώτη, ενώ λίγο αργότερα παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου (πλάνο από ΝΕΤ).
Κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να δίνει τα χέρια με τον Μπέο, ενώ το 2010 συζητούσε με τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Και, βέβαια, φτάνουμε στο περιπετειώδες 2011. Ο Ψωμιάδης με μούσι οδηγείται στον ανακριτή, κατά την διάρκεια της παραμονής του στα χέρια των αρχών το στυλ του άλλαξε στο κούρεμα και το μουστάκι, ενώ στα Σκόπια είναι αξύριστος.
Το λουκ του διαφοροποιείται διαρκώς, η ενασχόλησή του με τις ομάδες και τις όποιες επιχειρηματικές του δραστηριότητες το ίδιο. Ο Μάκης με τα χίλια πρόσωπα, λοιπόν.
Δείτε τον στο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: