Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Κοντρέρας και ο θρήνος που... ανέβαλε (BINTEO)

Η φετινή παρουσία του Χιλιανού έχει προκαλέσει προβληματισμό και αντιδράσεις.
Ο Κοντρέρας και ο θρήνος που... ανέβαλε (BINTEO)
Ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είχε δείξει πολλές φορές πως είναι κάτι περισσότερο από καλός επαγγελματίας με αποκορύφωμα τη στιγμή που αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη μετά το θάνατο του πατέρα του.
Φέτος πολλοί είναι στον ΠΑΟΚ που προβληματίζονται με την απόδοση του Πάμπλο Κοντρέρας αλλά κυρίως, έτσι του χρεώνουν, την έλλειψη διάθεσης του να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να βρει τον καλό της εαυτό. Υπάρχει, όμως και η άλλη πλευρά του Χιλιανού που για χρόνια δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά του φτάνοντας στο σημείο να... αναβάλει το θρήνο του για το χαμό του πατέρα του.
Ήταν το πρωί της Κυριακής 30 Ιανουαρίου του 2011 όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν από τη σύζυγο του Πάμπλο Κοντρέρας (πήγε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη στο "Βικελίδης") ότι πέθανε ο πατέρας του Κοντρέρας.Θεωρήθηκε σωστό να ενημερωθεί άμεσα ο ποδοσφαιριστής που λογικό ήταν να ξεσπάσει στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Τότε του πρότειναν να πάρει άμεσα άδεια για να ταξιδέψει στη Χιλή και να βρεθεί σ' αυτές τις δύσκολες ώρες στο πλευρό της οικογένειάς του. Η αντίδραση του Πάμπλο Κοντρέρας ήταν άμεση. Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου ενημέρωσε πως θέλει να παίξει κανονικά και να αποχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το μεγαλείο του. Έτσι και έγινε. Ο Κοντρέρας έπαιξε κανονικά και παρότι φαινόταν στο πρόσωπό του ο θρήνος, ήταν εκ των κορυφαίων στη λευκή ισοπαλία με τον Άρη.
Η αφιέρωση του Τσιρίλο
Η απίστευτη "θυσία" του Κοντρέρας συγκίνησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με μηνύματα στο διαδίκτυο και το ραδιόφωνο εξέφρασε τη στήριξή του και την επιθυμία του να δει τον Χιλιανό για αρκετά ακόμα χρόνια στην Τούμπα. Δείγμα του πόσο αγαπητός ήταν και στα αποδυτήρια, αποτέλεσε και ο πανηγυρισμός του Μπρούνο Τσιρίλο στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μόλις σκόραρε ο διεθνής επιθετικός, ο Ιταλός αμυντικός πήρε τη φανέλα του Κοντρέρας και την ύψωσε στον ουρανό της Τούμπας.
«Είναι κάτι που σκέφθηκα μια μέρα πριν τον αγώνα. Θέλαμε να αφιερώσουμε μια μεγάλη νίκη στον Πάμπλο Κοντρέρας, που είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος. Γι' αυτό πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο στο γκολ» είχε δηλώσει μετά τη μεγάλη πρόκριση επί των ερυθρόλευκων υποκλινόμενος στο μεγαλείο του Κοντρέρας
Λίγους μήνες μετά και οι τραυματισμοί του Κοντρέρας, οι συνεχείς απουσίες του στη Χιλή για τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει ένα άλλο σκηνικό...
Ο πανηγυρισμός του Τσιρίλο μετά το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

 
tsirilo fanela kontreras by olaPAOK

πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: