Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χαμός στη Ν,Κηφισιά!!

Ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο παίκτες της Νέας Κηφισιάς και του Απόλλωνα Πατρών έκανε την αρχή του κακού και η έμπνευση των διαιτητών για συνέχεια με... «4 on 4» έχει αποτελειώσει την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α2!
Χαμός στη Ν,Κηφισιά!
Δεν είχε γίνει καν ημίχρονο στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς κι από το πουθενά χάλασε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες «μάχες» της αγωνιστικής. Με το σκορ στο 18-19 και με 6'46'' να απομένουν για τη λήξη της δεύτερης περιόδου, ο Ιβάν Κρόλο της πρωτοπόρου αχαϊκής ομάδας έκανε το λάθος να απωθήσει τον Σπύρο Διαμαντόπουλο των γηπεδούχων κι επήλθε... το χάος. Έπειτα από σύσκεψη οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να αποβάλουν αμφοτέρους, αλλά τα αίματα δεν είχαν ηρεμήσει. Ένας παίκτης του Απόλλωνα έκανε... έφοδο στον πάγκο της Νέας Κηφισιάς κι ακολούθησε γενική σύρραξη!
Οι «γκρι» με μπροστάρη τον Γ. Πουρσανίδη (Τζαφλέρης και Μακρής οι άλλοι δύο) αποφάσισαν τη διακοπή της αναμέτρησης κι ανακοίνωσαν πως θα συνεχιστεί μόνο με όλους όσοι βρίσκονταν λίγο νωρίτερα στο παρκέ! Ωστόσο, με δεδομένο πως δύο εξ αυτών αποβλήθηκαν, απομένουν 26'46'' για... τέσσερις εναντίον τεσσάρων!
Έπειτα από διακοπή περίπου 40 λεπτών, διαιτητές και γραμματεία επέστρεψαν από τα αποδυτήρια κι επιβεβαίωσαν το... «4 on 4»! Λυμπερόλους, Νικητάκης, Μοσχοβότης και Κουκουνιάς είναι η εναπομείνουσα τετράδα για τους γηπεδούχους και Δανιήλ, Καπερώνης, Πετρόπουλος και Θανόπουλος αυτή για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, που επίσης αποβλήθηκε. Κι όποιος αντέξει και σε ανάσες και σε φάουλ, αφού πιο κάτω από «2 on 2» δεν πάει...
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: