Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εθνική για να ονειρεύεσαι!!

Τα 17 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα είναι επίδοση που θα ζήλευε κάθε εθνική ομάδα του κόσμου, με τη «γαλανόλευκη» να αποδεικνύει και κόντρα στη Ρωσία, ότι θα πάει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας με στόχο να τους κοιτάξει όλους στα μάτια και να ζήσει το όνειρο.
Εθνική για να ονειρεύεσαι!
Κόντρα σε παίκτες που πίσω τους κυλάνε ουρές εκατομμυρίων, όπως ο Αρσάβιν, ο Τζαγκόεφ, ο Παβλιουτσένο και άλλοι, η υπό διαρκή ανανέωση Εθνική ομάδα του Σάντος πιστοποίησε για μία ακόμα φορά ότι μόνο τυχαία δεν θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2012.
Διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε επίσημους και φιλικούς αγώνες στα 17 παιχνίδια, συνεχίζει να αγωνίζεται με νοοτροπία πρωταθλήτριας, και πάνω από όλα σε κάθε ευκαιρία φαίνεται το οικογενειακό κλίμα που έχουν «χτίσει» όλα τα παιδιά που φοράνε το εθνόσημο γεγονός που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας.
Κόντρα στους Ρώσους, ο Σάντος έκανε πειραματισμούς, δοκίμασε νέα πρόσωπα, είδε τον Χολέβα να ντεμπουτάρει με θετική εμφάνιση, αλλά από την άλλη διαπίστωσε και λάθη, ατέλειες και απροσεξίες από τους διεθνείς μας τις οποίες έχει όλο τον χρόνο να διορθώσει μέχρι το Euro 2012 τον ερχόμενο Ιούνιο.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: