Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟ για Κρίστιαν Ροντρίγκεζ!!

Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ Κριστιάν Ροντρίγκεζ, με κάποιες πληροφορίες να "δείχνουν" τον Παναθηναϊκό.
ΠΑΟ για Κρίστιαν Ροντρίγκεζ
Κρούση στον Κριστιάν Ροντρίγκεζ έχει κάνει ελληνική ομάδα, όμως υποστηρίζουν πορτογαλικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Οπόρτο, ο Ουρουγουανός εξτρέμ πωλείται από την Πόρτο, αφού δεν περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του προπονητή Βίτορ Περέιρα και κοστολογείται περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Εάν τελικά δεν πωληθεί, τότε ενδεχομένως να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Με βάση τις πληροφορίες του www.prasinanea.gr, ο άνθρωπος ο οποίος έχει επικοινωνήσει με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 65χρονος τεχνικός τον είχε υπό τις οδηγίες του τη σεζόν 2008-2009 και τον γνωρίζει προσωπικά, οπότε διερεύνησε τις πιθανότητες να συνεργαστούν ξανά. Ο Κρίστιαν Ροντρίγκεζ είναι μία ελκυστική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, αφού θα βοηθούσε πάρα πολύ.
Σε κάθε περίπτωση, προτού γίνει επίσημη κίνηση για τον δανεισμό ή την απόκτηση του Κριστιάν Ροντρίγκεζ, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της "πράσινης" ΠΑΕ. Ο Φερέιρα κάνει τις επαφές του ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο και ανάλογα με τις δυνατότητες που θα υπάρξουν, θα κάνει τις εισηγήσεις του.
Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: