Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες!!

Για τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνεται ως ρεαλιστική η προσέγγιση που είχε γίνει από την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Ο Ολυμπιακός μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες
Αυτός και η ΤΣΣΚΑ ήταν τα φαβορί που θα δώσουν και τη μάχη τους για την πρωτιά. Το γκρουπ έτσι κι αλλιώς έχει… πέντε ομάδες, αφού η Ζάγκρεμπ είναι σαν να μην υπάρχει, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν… ασχολείται με θέματα πρόκρισης στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.
Για τον Ολυμπιακό όμως, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και αυτό είναι… επικίνδυνο: δηλαδή ούτε η δυναμική των Ερυθρόλευκων, που θα τους έδινε τουλάχιστον μια άνετη πρόκριση ανεξάρτητα από την κατάταξη, αλλά ούτε και τα αουτσάιντερ του ομίλου. Η Καντού μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, η Νανσί εκπλήσσει καθοδηγούμενη από τον Μπατούμ και η Μπιλμπάο, που έχει ξεμείνει στο βυθό μαζί με τον Ολυμπιακό, τον έχει νικήσει με διαφορά 15 πόντων.
Το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στο Φάληρο με τους Γάλλους είχε χαρακτηριστεί σημαντικό, αλλά μετά τη νίκη τους επί της Κάχα… προάγεται σε καθοριστικό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτη φορά από τόσο νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει πάση θυσία να βρει τρόπο να ξεφύγει.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: