Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η πρώτη ελληνική αήττητη ομάδα (BINTEO)

Ποια ελληνική ομάδα αποχαιρέτησε σαν σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ αήττητη. Πώς κατάφερε… να μην κερδίσει και να μην χάσει σε έξι αγώνες.
Η πρώτη ελληνική αήττητη ομάδα (BINTEO)
Στις 12 Νοεμβρίου του 2002 η ΑΕΚ έγραψε ιστορία καθώς αποκλείστηκε από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίς να ηττηθεί. Οι έξι ισοπαλίες που πήρε η Ένωση δεν ήταν αρκετές για να την οδηγήσουν στην επόμενη φάση.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα και έμειναν στο 1-1 παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο» για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, σε έναν όμιλο που υπήρχαν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης και Γκενκ.
Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί κόντρα στους γηπεδούχους. Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 40' με τον Ντελβέκιο.
Η Ένωση στη συνέχεια έμοιαζε να είχε παραδοθεί, ωστόσο κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο 90΄όταν ισοφάρισε ο Σεντένο . Η ΑΕΚ έπειτα από το γκολ που πέτυχε, ξύπνησε, όμως ήταν ήδη πολύ αργά…
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΡΟΜΑ: Αντονιόλι, Καφού, Ζεμπινά, Σάμουελ, Πανούτσι, Εμερσον, Τομάσι, Λίμα (81' Γκιγού), Κασάνο (65' Κουφρέ), Ντελβέκιο, Μοντέλα.
ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Ράιτ, Καψής (46' Κωστένογλου), Γεωργάτος, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Λάκης (60' Τσάρτας), Σεντένο, Ναλιτζής (46' Ιβιτς), Νικολαΐδης.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: