Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στα πλαίσια της γνωστής ...ελληνοποίησης κι αυτός;

Διαβάζουμε σήμερα ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Γιώργος Κοκολάκης "ενθουσιάστηκαν" από την απόδοση του Θάνου Πέτσου στη χθεσινή ήττα (4-5) της Εθνικής Ελπίδων από τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Euro 2013 U-21.
Στα πλαίσια της γνωστής ...ελληνοποίησης κι αυτός;
Λογικό. Αφού ο μικρός της Μπάγερ Λεβερκούζεν (δανεικός στην Καϊζερσλάουτερν) πέτυχε δύο γκολ και ήταν από τους καλύτερους της Εθνικής μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την ανδρών.
Όμως, υπάρχει ένα "αλλά". Ο Ολυμπιακός, αν κάνει κίνηση για τον παίκτη και τον αποκτήσει, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Και έπειτα να τον πιστέψει και να του δώσει ευκαιρίες.
Γιατί και φέτος ακούγαμε για ελληνοποίηση και οι Πειραιώτες έδιωξαν όλα τα ελληνόπουλα και παίζουν τώρα με 1-2 Έλληνες στην 11άδα και αυτοί είναι οι παλιές καραβάνες.
Μέχρι και ο Φετφατζίδης, το μεγάλο ταλέντο, πάγκο γυαλίζει. Οπότε από το "αρέσει ο Πέτσος στον Ολυμπιακό" που διαβάζουμε σήμερα μέχρι να φτάσουμε στην ουσία της πραγματικής ελληνοποίησης απέχουμε πολύ ακόμη...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: