Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Είμαστε πλέον υπολογίσιμος αντίπαλος!"

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στον Βασίλη Τσιάρτα η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ρωσία, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για την κατάσταση της ΑΕΚ.
"Είμαστε πλέον υπολογίσιμος αντίπαλος!"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra 103,3":
Για το φιλικό της Εθνικής με τη Ρωσία:
"Βοήθησε πολύ η ποιότητα των Ρώσων που είναι μια ομάδα επιθετική με Ολλανδό προπονητή που λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό βοήθησε για να ανοιχτεί και η δική μας εθνική. Ήταν όμορφο ματς και ζέστανε τους φιλάθλους. Για λόγους ψυχολογίας κρατάει το αήττητο. Το γεγονός πως παίζεις με τέτοιους αντιπάλους σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις και κάποιες δοκιμές όπως το ντεμπούτο του Χολέβας. Στην παρούσα φάση οι παίκτες δεν είδαν το ματς σαν αγγαρεία και το ευχαριστήθηκαν".
Για το γεγονός πως οι παίκτες κρατάνε ψηλά το επίπεδο της Εθνικής:
"Αν κάτι κρατάει ψηλά τη σημαία της χώρας αυτό είναι ο αθλητισμός. Έχουν καταλάβει και οι παίκτες ότι για να είσαι μέσα στις 10 καλύτερες ομάδες του κόσμου είναι μεγάλη ευθύνη. Η Eθνική από έναν ρόλο κομπάρσου έχει περάσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαστε πλέον ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Η ομάδα με την αλλαγή προπονητή έχει αποκτήσει μια ταυτότητα και κάποια στοιχεία που δεν είχε πριν".
Για την ΑΕΚ:
"Αυτό που με χαλάει είναι ότι ταλαιπωρείται ο κόσμος. Αυτή η ανασφάλεια και το αβέβαιο αύριο του αφαιρεί το κουράγιο για να στηρίξει την ομάδα. Έχουν γίνει τραγικά λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσει αυτό το αστείο να παρουσιάζεται κάθε μέρα και νέος επενδυτής. Νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν είναι μια ομάδα η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο. Όλοι όσοι έχουν περάσει όμως από αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει η ΑΕΚ να γράφεται με μικρά γράμματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος που να επαναφέρει τα κεφαλαία γράμματα στην ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: