Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι μάσκες έπεσαν, έρχονται νέα σκληρά μέτρα... συνεργασίας!!

Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Είχε μιλήσει για αυτές ο Αντώνης Σαμάρας, αλλά έβαλε και αυτός πολύ νερό στο κρασί του. Γράφει ο Σωτήρης Τριανταφύλλου.
Οι μάσκες έπεσαν, έρχονται νέα σκληρά μέτρα... συνεργασίας
Οι μάσκες έπεσαν και σιγά σιγά αποκαλύπτονται και αρκετά πράγματα πίσω από το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και την επιλογή Παπαδήμου για την πρωθυπουργία.
Μετά την εξέλιξη αυτή και αφού έγινε γνωστό ότι ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός, η Ευρώπη άλλαξε αίφνης στάση και τώρα λέει ότι δεν είναι απαραίτητη η υπογραφή επιστολής από πλευράς Ελλάδας για την αποδοχή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που θ' ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Η Ευρώπη έκανε και αυτή στροφή, κάτι που δείχνει ότι ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης, αλλά και η τοποθέτηση του κ. Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού, ήταν έξωθεν επιβεβλημένα και έγιναν κατόπιν των ασφυκτικών πιέσεων των Ευρωπαίων.
Ολα αυτά βεβαίως δείχνουν ένα πράγμα. Οτι έρχονται νέα πιο σκληρά μέτρα και αυτά τα νέα πιο σκληρά μέτρα θα τα πάρει αυτή η κυβέρνηση και θα είναι επιβεβλημένα από την Ευρώπη. Μόνος χαμένος λοιπόν και για μία ακόμη φορά θα είναι ο ίδιος ο λαός, τα λαϊκά στρώματα, οι εργάτες, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για τους οποίους ετοιμάζεται νέο τσουνάμι μέτρων, το οποίο θα ετοιμάσουν οι Ευρωπαίοι και θα σερβίρει η νέα κυβέρνηση συνεργασίας που ανέλαβε και με τον εκβιασμό από πλευράς ΕΕ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, ενδεχόμενο που ακόμη και σήμερα και με τη νέα κυβέρνηση ουδείς μπορεί να αποκλείσει.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: