Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

2x2 η Βέροια, νίκησε την Παναχαϊκή

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η Βέροια, που επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής, η οποία μετά από δύο είναι αγωνιστικές είναι χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το ματς και οι δύο ομάδες.
2x2 η Βέροια, νίκησε την Παναχαϊκή
Μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου κράτησε η αντίσταση της αχαϊκής ομάδας, η οποία με εξαίρεση ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά δεν απείλησε καθόλου την εστία του Κοτταρίδη.
Από την πλευρά της, η Βέροια είχε την -ελαφριά- πρωτοβουλία των κινήσεων, χάρη στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της (Λανγκλέ, Ολαϊτάν) και στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε (στο 25'), ο Μπάρμπας άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Καλτσά.
Έκτοτε, η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον έλεγχο και πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της με κοντινή προβολή του Ολαϊτάν (βρισκόταν σε ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ), μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Λανγκλέ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ουρτάδο με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε στο λαιμό τον Καλογέρη.
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Βέροια έκανε ό,τι ήθελε, χάνοντας μάλιστα δύο κλασικές ευκαιρίες για να "καθαρίσει" το ματς. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το δυνατό σουτ του Καλτσά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ, ενώ στο 74' το πλασέ του Κάντι πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Επίσης, ο Νοτιοαφρικανός άσος είχε τετ α τετ με τον Πολωνό γκολκίπερ, όμως, γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.
Στο 84` ο Φουρτάδο κέρδισε πέναλτι από τον Λανγκλέ και ο ίδιος ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-1. Στο 90+3` αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λανγκλέ.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: