Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Διαφήμιση των Πολωνών προπονητών"

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ εξακολουθεί να βομβαρδίζεται από τηλεφωνήματα Πολωνών δημοσιογράφων, που ενδιαφέρονται για τα νέα του μετά τη συμφωνία του με τον Άρη.
"Διαφήμιση των Πολωνών προπονητών"
Ο 39χρονος προπονητής μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα "Rzeczpospolita" τόνισε μεταξύ άλλων ότι "θέλει να αποτελέσει διαφήμιση για τους Πολωνούς προπονητές". Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην ταχύτητα με την οποία έγινε η αλλαγή για τον ίδιο από τον πάγκο της LKS στον πάγκο του ΑΡΗ, όπου ο "Πολωνός Γκουαρντιόλα"-όπως χαρακτηρίζεται ο Πρόμπιερζ στο ρεπορτάζ- θα δουλέψει με τον βοηθό του, Μπάρτος Ζαλέφσκι.
"Κατά καιρούς μίλησε με διάφορες ξένες ομάδες αλλά οι προτάσεις δεν άξιζαν το ρίσκο. Με τον ΑΡΗ ήταν διαφορετικό και γρήγορα φτάσαμε σε συμφωνία. Ήμασταν σε επικοινωνία από τα ματς στα προκριματικά του Europa League με τη Γιαγκελόνια", δήλωσε ο Πρόμπιερζ στην εφημερίδα
.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ΑΡΗΣ τον είχε προσεγγίσει και μετά την παραίτηση του Έκτορ Κούπερ. "Τον Ιανουάριο μετά την αποχώρηση του Έκτορ Κούπερ εξέφρασαν για πρώτη φορά την επιθυμία τους να συνεργαστούμε. Τη Δευτέρα ο ΑΡΗΣ έλυσε τη συνεργασία του με τον Σάκη Τσιώλη, μιλήσαμε και αποφάσισα γρήγορα".
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων, ενώ ως το μόνο του πρόβλημα στη νέα του ομάδα είναι η γλώσσα. "Έχουμε έναν μεταφραστή που θα μεταφράζει στα ελληνικά και έναν ακόμα ο οποίος θα μεταφράζει στα ισπανικά, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο γκρουπ Ισπανόφωνων", τόνισε ο Πολωνός τεχνικός.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: