Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Αισθάνομαι πως θέλω να μείνω"

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, γι' αυτό και θα ήθελε να ανανεωθεί η συνεργασία με τους "ερυθρόλευκους".
"Αισθάνομαι πως θέλω να μείνω"
"Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ως στόχο να κερδίζει τίτλους, κάτι που συνέβαινε και στη Γιουβέντους, αλλά έμεινα μόνο μία σεζόν εκεί. Είναι πολύ ωραίο το ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο με τόσο υψηλές φιλοδοξίες", είπε αρχικά στην εφημερίδα "Aftonbladet" και πρόσθεσε:
"Βεβαίως, μερικές φορές το να είσαι το αουτσάιντερ αποτελεί πηγή έμπνευσης. Αν είχα αυτοσκοπό να κερδίζω τον τίτλο κάθε χρόνο, δεν θα πήγαινα στην Άστον Βίλα. Ήθελα, όμως, να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και ομολογώ ότι κέρδισα πολλά εκεί".
Όσο για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, επεσήμανε: "Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται, κοιτάζω να απολαμβάνω το παιχνίδι και να διασκεδάζω μέσα στο γήπεδο. Θα δούμε πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όπως αισθάνομαι στην παρούσα φάση, θα ήθελα να μείνω εδώ".
Σχετικά με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: "Εδώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω κάνει μια καλή καριέρα και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάποιο άλλο βήμα. Όταν ήμουν πιο νέος, είχα συνεχώς πολλές επιθυμίες: να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, μια καλύτερη ομάδα, ένα καλύτερο συμβόλαιο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική ομάδα… ".
"Στόχος μου ήταν το κάτι παραπάνω, ενώ τώρα θέλω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την εθνική. Έχω δει πολλά στην καριέρα μου, τώρα έχω την ευκαιρία να το απολαύσω περισσότερο", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: