Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Λέτο που εκτελεί, ο Σισέ που απογοητεύει!!

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει για τους… αντίθετους βίους του Σεμπαστιάν Λέτο και του Τζιμπρίλ Σισέ, λίγους μόλις μήνες μετά τον «χωρισμό» τους από τον ΠΑΟ.
Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... Πέρυσι ο Λέτο ως αριστερό εξτρέμ έκανε τη χειρότερη χρονιά του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε όργια από τη θέση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.
Φέτος, θαρρείς ότι το αποφάσισε η ίδια η μοίρα, αντάλλαξαν ρόλους. Ο μεν Σισέ στα περισσότερα ματς της Λάτσιο παίζει "έξω αριστερά" στο 4-2-3-1 και απογοητεύει, ο δε Λέτο παίζει σέντερ φορ και εκτελεί ακατάπαυστα!
Στη Λάτσιο ο Εντι Ρέια είναι τόσο προβληματισμένος με την απόδοση του Σισέ που εσχάτως άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 για να τον χωρέσει δίπλα στον φορμαρισμένο Κλόζε, αλλά ούτε εκεί αποδίδει ο Τζιμπρίλ.
Χθες ο Γάλλος, για κακή του τύχη, αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Πάρμα και δύο λεπτά μετά την έξοδό του μπήκε -από τον Σκούλι- το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0) υπέρ των "λατσιάλι".
Η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com είχε χθες βράδυ τον τίτλο "κορυφαίος ο Κλόζε, χειρότερος όλων ο Σισέ", βαθμολογώντας τον Γάλλο με 4,5 στα 10. Γενικώς τα ιταλικά media υποστηρίζουν τον τελευταίο καιρό ότι μέχρι στιγμής η μεταγραφή του Τζιμπρίλ έχει αποτύχει.
Ο Γάλλος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στη Ρώμη και συχνά πυκνά μπαίνει στο twitter για να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά του στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, σαν να νοσταλγεί όσα ζούσε στην Ελλάδα, όπου κάθε μέρα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αθλητικής επικαιρότητας.
Την ώρα που ο Σισέ κρινόταν ως ο χειρότερος της Λάτσιο στο ματς με την Πάρμα, ο Λέτο έμελλε να είναι για άλλη μια φορά ο "κίλερ" του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι αυτό που λέμε, βίοι αντίθετοι...
Πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: