Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Με τον πρίγκιπα στο Καραϊσκάκη!"

Ο Βλάσης Τσάκας δεσμεύτηκε ότι από τις 25-28 Νοεμβρίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στα χέρια του πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Έβαλε στοπ στην μεταγραφολογία και δήλωσε: "Ο Λέτο είναι πανδαισία"!
"Με τον πρίγκιπα στο Καραϊσκάκη!"
"Άλλη μία φορά ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε θαυμάσια, έπαιξε πολύ ωραία μπάλα, ζωγράφιζε πραγματικά στο γήπεδο, το passing game ήταν εκπληκτικό. Τον θαύμασα τον Παναθηναϊκό και χτες. Μας χάλασε βέβαια λίγο το τέλος, αλλά εγώ σε καμία στιγμή δεν ένιωσα πίεση, γιατί ήξερα πως η ομάδα θα πάρει τη νίκη", είπε αρχικά στην ιστοσελίδα "sportculture.gr".
Σχετικά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σεμπάστιαν Λέτο, επεσήμανε: "Ο Λέτο είναι αυτό που λέμε πανδαισία. Παίχτης από άλλον πλανήτη, μπορεί να σου πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Το σημαντικό είναι πως φέτος ο Λέτο είναι και παίχτης ουσίας και παίχτης κερκίδας. Ο κύριος Φερέιρα κατάφερε αυτόν τον παίχτη που ήταν πριμαντόνα, να τον κάνει να παίζει για την ομάδα και συγχρόνως να ικανοποιεί και την εξέδρα με όσα κάνει στο γήπεδο. Είναι εκπληκτικός!".
Σε ερώτηση για το πότε ξεκινάει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, τόνισε: "Τώρα στις 2.30 θα βρεθούν στα γραφεία οι άνθρωποι που θα κάνουν τον έλεγχο, θα υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα και θα πιάσουν δουλειά ουσιαστικά από αύριο".
Όσο για το πότε ο Παναθηναϊκός θα έχει περάσει στα χέρια του πρίγκιπα, υποστήριξε: "Όπως είναι οι διαδικασίες μέχρι τώρα, πιστεύω πως το διάστημα 25-28 Νοεμβρίου είναι το διάστημα που θα έχουμε πάρει τον Παναθηναϊκό στα χέρια μας. Αυτό είναι το διάστημα deadline για εμάς. Τα χρήματα θα μπουν μόλις τελειώσει ο έλεγχος. Τα χρήματα είναι ήδη έτοιμα να μεταφερθούν. Το μόνο που δεν είναι πρόβλημα είναι αυτό. Αυτό για εμάς είναι μια απλή τυπική διαδικασία. Πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις τα λεφτά, όχι όταν δεν τα έχεις".
Ο Τσάκας τόνισε πως θα βρεθεί στο "Καραϊσκάκη" μαζί με τον πρίγκιπα: "Από τη στιγμή που δεν προλαβαίνουμε να πάμε ως διοίκηση. Θα ζητήσω όπως ζήτησα από την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ προσκλήσεις και ελπίζω πως ο κύριος Μαρινάκης θα δεχτεί να μας φιλοξενήσει. Σχεδιάζουμε να βρίσκεται ο πρίγκιπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μαζί μου στο Καραϊσκάκη".
Τέλος, αναφέρθηκε στον Σικαμπάλα: "Η μεταγραφή δεν είναι κλεισμένη, μέχρι να αναλάβουμε και να τεθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή υπόψιν του κυρίου Φερέιρα. Εφόσον ο κύριος Φερέιρα μας δώσει το πράσινο φως η μεταγραφή αυτή θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: