Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Επηρεαζόμαστε από τα συνεχή παιχνίδια!"

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δίνει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη στάθηκε ο Λεονάρντο και σε αυτό απέδωσε την ήττα του "δικέφαλου του βορρά" από τον Αστέρα Τρίπολης.
"Επηρεαζόμαστε από τα συνεχή παιχνίδια!"
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον "Libero 107,4":
Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης:
"Πιστεύω ότι το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς η ομάδα μου έχασε τους τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα κάνει καλά παιχνίδια και έτσι ήρθε η ήττα σε αυτό το παιχνίδι".
Για την δική του απόδοση:
"Ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Θα ήθελα όμως να είχα κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για την ομάδα μου στο χθεσινό παιχνίδι".
Για τους λόγους των μεταπτώσεων στην φετινή απόδοση του ΠΑΟΚ:
"Θεωρώ ότι η ομάδα επηρεάζεται από τα συνεχή παιχνίδια που δίνει σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος μια διπλή αποστολή και δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση".
Για τους στόχους του στην συνέχεια:
"Προσωπικά δουλεύω πολύ στην προπόνηση και θέλω να δείξω στον προπονητή μου ότι έχω θέση στην ομάδα και μπορώ να κάνω πολύ καλά παιχνίδια στην συνέχεια".
Για το κλίμα που συνάντησε στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ:
"Το περιβάλλον είναι πολύ καλό για να δουλέψει ένας παίκτης, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με όσα συνάντησα στην ομάδα. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, υπάρχει ηρεμία και έτσι μπορεί κάθε παίκτης να δουλέψει σκληρά και να κάνει σωστά την δουλειά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: