Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πάλλας: «Ο Άρης μπορεί περισσότερα»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Θεόδωρος Πάλλας, μίλησε στο Aθλητικό Metropolis για την αγωνιστική κρίση της ομάδας του Άρη.
Αν συγωρεί τον Άρη για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν τον συγχωρώ, γιατί δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του», είπε.
Για το τι φταίει και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα: Ο Άρης δεν έχει επιθετική ισχύ. Λείπει ενα επιθετικός που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα». Ενώ έφερε παράδειγμα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μπήκαν δύο γκολ και από της δύο μεριές χωρίς να υπάρξουν άλλες φάσεις. Η ομάδα χρειάζεται επιθετικές λύσεις».
Για το θέμα του προπονητή, τόνισε: «Για μένα δεν φταίνε οι προπονητές. Για να έχεις την ευκαιρία να κρίνεις σωστά έναν προπονητή πρέπει να περάσουν 2-3 χρόνια. Στην Ελλάδα αν κάνει κάποιος δύο ήττες τον διώχνουν.»
Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του για τη δυσανάλογη πορεία των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αξιόλογη πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο εξωτερικό. Παίζουν μεσοβδόμαδα και αδειάζουν της μπαταρίες τους για το Σαββατοκύριακο, ή το αντίθετο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: