Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δράμπης: «Δεν υπάρχει ομοιογένεια»


aris-Kostas-drampis

Για την έλειψη ομοιογένειας και πειθαρχίας στην ομάδα του Άρη, μίλησε ο Κώστας Δράμπης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής «κιτρινων», μιλώντας στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS, αναφέρθηκε και στην απουσία Ελλήνων παικτών στις ομάδες.
Για το άσχημο ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Υπήρξε άναρχη προετοιμασία. Ήρθαν καινούργιοι ποδοσφαιριστές- «κελεπούρια» στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δέσει η ομάδα μεταξύ της. Επίσης πρέπει να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παικτών. Η ομάδα είναι αργή και χρειάζεται να τρέχει. Μόνο έτσι κερδίζεις.»
Έκανε αναφορά στους πολλούς ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο τείνει να ανθελληνιστεί.Απο τους περίπυ 240 παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι 160 και παραπάνω, είναι ξένοι. Δεν μπορεί να υπάρχει η επιθυμιτή συνεργασία όταν οι παίκτες προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμό», δικαιολογώντας το λέγοντας: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Άρης δέχτηκε τρία γκολ από στημένες φάσεις, στις οποίες υπήρξε παντελής έλειψη συνεργασίας», συμπληρώνοντας, «Στον πάγκο υπάρχουν πάντα 4-5 διερμηνείς», καταλήγοντας, «Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμανα υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα. Αυτό πρέπει να αλλάξει».
Για το μέλλον της ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει πλήρες ρόστερ. Πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Δεν υπάρχει σταθερός κορμός στην ομάδα.Τώρα, με την αλλαγή προπονητή, θα χρειαστούν 2-3 αγώνες με πολλές αλλαγές, μέχρι ο προπονητής να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Προσωπικά εξεπλάγειν με τον τρόπο που παρατάχθηκε ο Άρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από τον Ιανουάριο, και με τις σωστές προσθήκες, πιστεύω πως η ομάδα θα βρει τα πατήματά της».
Για την επέτειο της νίκης επί της Περούτζια, είπε: «Ο Άρης έχει πολλά γενέθλια. Τα παλία χρόνια η ομάδα ήταν χτισμένη σαν οικογένεια, γι’ αυτό και έχανε δύσκολα», ενώ ολοκλήρωσε, λέγοντας με πικρία: «Η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίτλους παλαιότερα λόγω παρασκηνίου».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: