Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κοσεντίνο, Λέτο, Εστιγκαρίμπια και Γιουβέντους!!

Τιμάει και ...δέρνει ο Σεμπάστιαν Λέτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το φορμάρισμα του Αργεντινού "πλασάρεται" με κορυφαίο περιτύλιγμα από τον μάνατζέρ του στη Γιουβέντους.
Κοσεντίνο, Λέτο, Εστιγκαρίμπια και Γιουβέντους
Ο Φερνάντο Κοσεντίνο ο οποίος πίεζε στα τέλη του προηγούμενου πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον "Σέμπα" και να αγοράσει με 1.5 εκατομμύριο ευρώ τον Παραγουανό αριστερό χαφ που έπαιζε δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια, πρωταγωνιστεί τώρα σε ένα ...ντόμινο.
Ο Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια πήγε δανεικός στη Γιουβέντους στα τέλη του περασμένου Αυγούστου με οψιόν αγοράς στα 5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα ο Φερνάντο Κοσεντίνο εκμεταλλευόμενος το "μομέντουμ" του Σεμπάστιαν Λέτο "ψήνει" τους "μπιανκονέρι" να αγοράσουν τον Αργεντινό και να τα βρουν με τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο στην οποία ανήκει ο Παραγουανός για να τον δώσουν στους "πράσινους" μέσα στα ανταλλάγματα για τον Σεμπάστιαν Λέτο.
Αν το προχωρήσει το θέμα ο Αργεντινός μάνατζερ θα μιλάμε για φοβερή συμφωνία αφού και στη Γιουβέντους θα πάει τον πελάτη του και λεφτά θα φέρει στον Παναθηναϊκό και τον αντί-Λέτο αφού ο Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια είναι εξαιρετική περίπτωση. Πολύπλοκη υπόθεση αλλά ο Φερνάντο Κοσεντίνο τη δουλεύει από τώρα για να δει τι μπορεί να πετύχει.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: