Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Ήταν ευκαιρία ζωής"...

Ο νυν τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, έστειλε επιστολή (!) στην πρώην ομάδα, τη Λοτζ, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφυγε για να αναλάβει τους "κίτρινους", λέγοντας πως "είναι μια ευκαιρία που μπορεί να εμφανιστεί μια φορά στη ζωή και δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να περάσει…"
"Ήταν ευκαιρία ζωής"...
Αναλυτικά η επιστολή:
«Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Λοτζ θέλω να εξηγήσω μερικά πράγματα για την αιφνίδια αποχώρησή μου, μιας και δεν μπορούσα να το κάνω προσωπικά. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τους πολλούς ανθρώπους που γνώρισα πρόσφατα.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του μάνατζμεντ της Λοντζ. Πρώτον, για το γεγονός ότι δημιούργησαν άριστες συνθήκες για δουλειά, και, δεύτερον, επειδή δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα με την αναχώρησή μου.
Ευχαριστώ τους παίκτες , οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εργασίας μας έδειξαν την καλύτερη τους πλευρά. Πιστεύω ότι καθένας από αυτούς θα ήταν καλό να θυμηθεί το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας και τη μεγάλη χαρά που είχαμε από τις νίκες.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας που με δέχτηκαν πολύ θετικά, αν και ερχόμενος στη Λοντζ συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είχα μια διαφορετική αντίδραση από αυτούς. Αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα πέρασα στο κλαμπ μου επέτρεψε να κατανοήσω καλύτερα τους φιλάθλους της Λοντζ, τους οποίους θα θυμάμαι πάντα θα σέβομαι όπως σήμερα.
Γράφω αυτές τις λέξεις, μετά την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα μου τον Άρη Θεσσαλονίκης . Η προπόνηση γίνεται από κοινού με τον Μπάρτεκ Ζαλέφσκι στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας, την ώρα του επόμενου αγώνα. Το Σάββατο, μας περιμένει μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον Ολυμπιακό Πειραιά, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε μπροστά σε περίπου 25.000 κόσμο.
Ευχηθείτε για εμάς να πετύχουμε και σας υπόσχομαι ότι θα εύχομαι και γω για τον αγώνα της LKS στο παιχνίδι με την Χορζόφ αλλά και στις επόμενες συναντήσεις.
Συμπερασματικά, για άλλη μια φορά παρακαλώ να κατανοήσετε την απόφασή μου και την απόφαση του βοηθού μου Ζαλέφσκι. Για μας είναι μια ευκαιρία που μπορεί να εμφανιστεί μια φορά στη ζωή και δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να περάσει…
Σας χαιρετώ
Μίχαελ Πρόμπιερζ».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: