Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κερμανίδης: «Έχει εσωτερικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ»


KERMANIDIS

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας στο Aθλητικό Metropolis, αιτιολόγησε την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ μοιάζει ακυβέρνητο καράβι.Είναι λυπηρό να βλέπουμε τέτοια σκαμπανεβάσματα. Από τη μία βλέπουμε τον ΠΑΟΚ με επιθετικό προσανατολισμό, πολλές ευκαιρίες και όπως πάντα εκπληκτική κερκίδα.Τρεις μέρες μετά, αυτή η αισιόδοξη εικόνα χάνεται και όλα αντιστρέφονται.Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ…» ανέφερε ο Κερμανίδης, ο οποίος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα αίτια:
«Πιστεύω πως υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα.Είναι λογικό να υπάρχουν. Αυτές οι διακυμάνσεις, οι αδικαιολόγητες απουσίες παικτών, οι οποίοι δηλώνουν τραυματίες και ύστερα τους βλέπεις να παίζουν στις εθνικές τους, φανερώνουν πως κάτι δεν πάει καλα.» Ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία των Ελλήνων παικτών στην ομάδα: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βασιστεί στους Έλληνες παίκτες. Αν γινόταν αυτό η ομάδα θα γλίτωνε πάρα πολλά εκατομμύρια.»
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Λάζλο Μπόλονι λέγοντας: «Ο Μπόλονι είναι ένας σύγχρονος Ευρωπαίος προπονητής με σχέδια τα οποία δεν τα έχουν υιοθετήσει οι παίκτες. Πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.Ο ΠΑΟΚ θα τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.»

 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: