Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Λάζαρης: «Οικονομικό και διοικητικό πρόβλημα»


laz


Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην οικονομικος διευθυντής της ΕΠΑΕ, Σίμος Λάζαρης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Revolution για την αγωνιστική και διοικητική κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Ο κ. Λάζαρης τόνισε μεταξύ άλλων:
Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας του ΠΑΟΚ. Στον πάγκο δεν υπάρχει πειθαρχία. Αυτό πρέπει να αλλάξει».
Με ποιον τρόπο μπορεί να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ: «Υπάρχει κυρίως οικονομικό πρόβλημα. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο κύριος Σαχπατζίδης ο οποίος μπορεί να βάλει χρήματα στην ομάδα. Δεν δικαιούται ένας τέτοιος σύλλογος να μην έχει επενδυτή. Όμως και ο ίδιος ο Σαχπατζίδης χρείαζεται να βρει σωστούς συνεργάτες».
Για το αν τα έχουν βρει Ζαγοράκης και Βρύζας: «Είναι ολοφάνερο πως δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους. Εδώ και καιρό έχει χαθεί η χημεία ανάμεσά τους».
Για τον φροντιστή της ομάδας, Γιασέρ Ζεϊνό: «Τον εκτιμώ πολύ, είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δε γίνεται να επιβάλλεται αυτός στον πάγκο της ομάδας. Τον είδα να δίνει οδηγίες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: