Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πήρε ντέρμπι και πρωτιά η Ντόρτμουντ! (BINTEO)

Στην κορυφή της Bundesliga ανέβηκε η Ντόρτμουντ, αφού επικράτησε με 2-0 της Σάλκε στο ντέρμπι  του Ρουρ για την 14η αγωνιστική, το οποίο διεξήχθη στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» φθάνοντας τους 29 βαθμούς.
Πήρε ντέρμπι και πρωτιά η Ντόρτμουντ! (BINTEO)
Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα στο 17' όταν ο Σμέχλερ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ουνεστάλ. Η Σάλκε άγγιξε την ισοφάριση στο 24' όταν ο Τζόουνς τροφοδότησε τον Χούντελααρ, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Ντόρτμουντ «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 31' όταν Κελ και Γκέτσε συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε τον Ουνερστάλ, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια ενώ στην συνέχεια ο Παπαδόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Λούκας Μπάριος από την μικρή περιοχή.
Η Ντόρτμουντ «κλείδωσε» την νίκη στο 61' όταν ο Γκέτσε εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Λούκας Μπάριος, ο οποίος με κεφαλιά βρήκε τον Σαντάνα που με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0. Οι πρωταθλητές «φλέρταραν» με το τρίτο γκολ στο 66' όταν ο Λούκας Μπάριος τροφοδότησε τον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε, αλλά ο Ουνερστάλ έδιωξε σε κόρνερ. Η Σάλκε είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 78', όμως ο Φαϊτενφέλερ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Παπαδόπουλου από τα 25 μέτρα και το2-0 παρέμεινε.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φάϊτενφέλερ, Πίζτσεκ, Χούμελς, Σαντάνα, Σμέχλερ, Λάιτνερ, Κελ, Γκέτσε (89' Γκροσρόις), Μπλαζικόφσκι (89' Οβομογέλα), Λεβαντόφσκι, Λούκας Μπάριος (78' Καγκάβα).
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: