Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!!

Τρελά κέφια από τον Αντρέ Βίλας Μπόας που όταν ρωτήθηκε για θέματα τακτικής της ομάδας του απάντησε πως πήγε στην Τσέλσι για τα λεφτά.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την κακή αντίδραση της άμυνας της ομάδας του όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ και προέβη σε μια απρόσμενη απάντηση. «Το παραδέχομαι. Ήρθα στην Τσέλσι μόνο για την αποζημίωση απόλυσης».

Η ομάδα του Λονδίνου πλήρωσε 13εκατ. Ευρώ για να κάνει δικό της τον Βίλας Μπόας, αλλά αν ο Αμπράμοβιτς αποφασίσει να τον διώξει θα πρέπει να πληρώσει άλλο ένα υπέρογκο ποσό. Ωστόσο τα άσχημα αποτελέσματα είναι πολλά, καθώς για πρώτη φορά τα τελευταία εννιά χρόνια οι Λονδρέζοι χάνουν δύο σερί εντός έδρας αγώνες ενώ γενικά στο αγγλικό πρωτάθλημα μετρούν τέσσερις ήττες σε 12 αγώνες. Βεβαίως, ο προπονητής των Μπλε δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο.

«Πριν έρθω στην Τσέλσι, ήμουν χαρούμενος στην Πόρτο. Όμως είδα τι έγινε με τον Αβραάμ Γκραντ, τον Φελίπε Σκολάρι και τον Κάρλο Αντσελότι και τους άλλους οχτώ ή εννιά χιλιάδες προπονητές που έχει αλλάξει η Τσέλσι την τελευταία δεκαετία και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να έρθω εδώ, να υπογράψω ένα μεγάλο συμβόλαιο, να χάσω μερικούς αγώνες, να απολυθώ και να γυρίσω σπίτι με ένα σωρό λεφτά. Έμοιαζε τόσο εύκολο».

Αμέσως μετά σηκώθηκε και ξανακάθισε, λέγοντας (δυστυχώς σοβαρά): «Αλλά όταν ήρθα εδώ και δεν πηγαίναμε καλά, δεν μπορούσα να το ανεχτώ. Οπότε το κακό είναι ότι σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες πραγματικά προσπαθώ να κερδίσω. Αυτοί οι αμυντικοί μου καταστρέφουν τα πάντα, όμως. Παράξενο το ποδόσφαιρο».

Ίσως τελικά να μην του δόθηκε και τόσο άδικα το παρατσούκλι «Special Two»...

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: