Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Δεν υπάρχει θέμα Καμενί»

Την ώρα που ο Κάρλος Καμενί φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού, από την ΠΑΕ διαψεύδουν τα όποια σενάρια εμπλέκουν τους ερυθρόλευκους με τον Καμερουνέζο και τονίζουν πως αυτή την περίοδο ο σύλλογος δεν ασχολείται με μεταγραφές...

«Δεν υπάρχει θέμα Καμενί»
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Κάρλος Καμενί έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού για μια πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει Ιανουαρίου, ενώ μάλιστα ο Καμερουνέζος παρουσιάζεται... ψημένος για να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου.
Άλλωστε, αυτό το δήλωσε και ο ίδιος, τονίζοντας πως έχει ενημερωθεί από τους μάνατζέρ του για τις επαφές με τον Ολυμπιακό και πως στην παρούσα φάση οι ερυθρόλευκοι αποτελούν την πρώτη του επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.
Όλα αυτά βεβαίως ισχύουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, διαψεύδει κατηγορηματικά τα οποιαδήποτε σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, για τον παίκτη. «Η ομάδα δεν ασχολείται με μεταγραφικά θέματα αυτή την εποχή», λένε οι άνθρωποι του συλλόγου και τονίζουν πως δεν υπάρχει καν θέμα για απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Στην παρούσα φάση, υποστηρίζουν από τη διοίκηση, αυτό που προέχει είναι η δύσκολη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε πρόσφατα επισημάνει ότι η οποιαδήποτε κουβέντα για μεταγραφικά θέματα δεν θα ξεκινήσει πριν φτάσει ο Ιανουάριος...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: