Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Ερχονται τα γκολ..."

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ, για το ματς με τον Πανιώνιο, για την αλλαγή του προπονητή αλλά και για τον εαυτό του μίλησε ο Καρίμ Σολτάνι στη NOVA, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει.
"Ερχονται τα γκολ..."
Αναλυτικά η συνέντευξη:
«Είναι ένα ακόμη σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που καταφέραμε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Πρέπει να δούμε τα θετικά στοιχεία μας, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε και σε κάθε περίπτωση να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Για το τι κρατάει από την νίκη της Κρήτης είπε: «Φυσικά το πνεύμα του μαχητή. Ήταν θετικό το γεγονός ότι όλοι αγωνιστήκαμε με πνεύμα μαχητή και όλοι δώσαμε την μάχη για την νίκη. Είχαμε τακτικά πειθαρχία και αυτό σίγουρα πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας με τον προπονητή μας κι αν έχουμε όλα αυτά, τότε θα φύγουμε σίγουρα νικητές από τον Πανιώνιο».
Για την αλλαγή προπονητή στον Πανιώνιο ο Σολτάνι είπε: «Η αλλαγή αυτή έχει δυο όψεις. Και καλή και κακή. Γνωρίζουμε όλοι ότι αλλάζει μια ομάδα προπονητή αυτό επηρεάζει ψυχολογικά τους παίκτες, αυτοί που έπαιζαν θέλουν να δείξουν ότι άξιζαν, αυτοί που δεν έπαιζαν θέλουν να δείξουν ότι πρέπει να παίζουν και να διεκδικήσουν μια θέση. Επομένως αυτό το κίνητρο πάντα βοηθάει την ομάδα που αλλάζει προπονητή. Από κει και πέρα, ίσως δεν θα έχουν τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστούν για το παιχνίδι, ίσως ο προπονητής δεν θα μπορέσει να περάσει τα δικά του στοιχεία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, να τα εκμεταλλευτούμε για να αποσπάσουμε τους τρεις πόντους».
Για το πώς αισθάνεται όταν παίζει στην κορυφή της επίθεσης είπε: «Προσπαθώ από την πλευρά να κάνω το καλύτερο σε οποιαδήποτε θέση μου εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Από κει και πέρα η θέση του στράικερ είναι μια πολύ πολύπλοκη θέση. Αν η ομάδα δεν είναι σε καλή μέρα, μπορεί να είσαι μόνος στην επίθεση και δεν μπορείς να αποδείξεις στοιχεία του εαυτού σου. Αν η ομάδα πηγαίνει καλά, πηγαίνεις κι εσύ καλά, είσαι κοντά στην περιοχή έχεις ευκαιρίες, έχεις ασίστ και μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Αυτό προσπαθώ να κάνω και γω καλύτερα κάθε φορά».
Για το αν θα θυμηθεί τον καλό του εαυτό που σκοράριζε στην Αυστρία είπε: «Είναι αλήθεια ότι είναι μια περίοδος, πολύ καλή, η οποία μου έχει λείψει, καθώς σχεδόν σε όλα τα φιλικά σκόραρα, αλλά μεσολάβησαν αρκετά πράγματα από τότε. Δέχθηκα, δυστυχώς, από ένα δικό μου λάθος ήρθε μια τιμωρία με την κόκκινη κάρτα, ήρθε και ο τραυματισμός μου, είχα μια σημαντική αποχή από τον αγωνιστικό χώρο, θεωρώ όμως ότι βρίσκω τον ρυθμό μου σιγά-σιγά, πιάνω ένα σερί και ελπίζω σύντομα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: