Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ήττες για Φορτούνη και Παπαδόπουλο!!

Ήττα για τη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής απέναντι στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ίδια μοίρα είχε και η Καϊζερσλάουτεν του Κωστα Φορτούνη απέναντι στην Νυρεμβέργη.
Ήττες για Φορτούνη και Παπαδόπουλο
Η Ντόρτμουντ κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τα τέρματα των Λεβαντόφσκι (14') και Σαντάνα (61'). Βασικός σε όλο τον αγώνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που χάνει την επόμενη αγωνιστική λόγω κίτρινης στο 43'.
Ήττα από τη Νυρεμβέργη για την Καϊζερσλάουτεν  του Κώστα Φορτούνη που αγωνίστηκε για περίπου τριάντα λεπτά (πέρασε αλλαγή στο 67') . Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 14' ο Τσάντλερ.
Ισόπαλες αναδείχτηκαν η Χόφενχαϊμ με τη Φράιμπουρκ, παρά τα 25 σουτ που έγιναν στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 24'  με τον Φιρμίνο και για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε στην εκπνοή ο Ντεμπελέ. Μεγάλη βραδιά για τους δύο γκολκίπερ που έκαναν από εφτα αποκρούσεις ο καθένας.
Ισόπαλες αναδείχτηκαν και η Χέρτα Βερολίνου με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Λασόγκα μόλις στο 7' και έντεκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της Χέρτα ο Τόρπακ. Από 'κει και πέρα ο Ντερτιγιόκ πήρε... μπροστά και κάνοντας χατ-τρικ (24', 64',79) έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Λασόγκα.
Μεγάλη νίκη και για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 2-0. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Μπρίκμαν στο 65' και ο Καπλάνο στο 90'. Ο αγώνας δεν προσέφερε και πολύ θέαμα, όπως φαίνεται από το μηδέν στα σουτ εντός εστίας των φιλοξενούμενων.
 πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: