Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Ήμουν ενοχλημένος"...!!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε την ενόχληση για τα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας όμως πως "πλέον είμαι απολύτως καλά"...
"Ήμουν ενοχλημένος"...
Αρχικά ο Χιλιανός τόνισε: «Όλη την εβδομάδα είχα την δυνατότητα να μιλήσω και να πω κάποια πράγματα για εμένα και ταυτόχρονα αναγκάστηκα να διαψεύσω πολλές φήμες».
Για το αν τώρα είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο Κοντρέρας τόνισε: «Ήμουν ενοχλημένος από την κατάσταση που έζησα τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα πρέπει να ξέρει και ο κόσμος ότι είμαι απολύτως καλά…»
Για την κατάσταση της ομάδας του τόνισε: «Είμαστε πολύ καλύτερα και έχουμε ανάγκη την κάθε νίκη όπως και την Κυριακή με τον Παναιτωλικό. Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου πρέπει να κάνουμε πολλές νίκες».
Σε ερώτηση για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η αναμέτρηση με την Τότεναμ υποστήριξε: «Εγώ ξέρω ότι πρέπει επικεντρωθώ στον αγώνα του Σαββάτου αφού έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς ειδικά στο σπίτι μας. Προτιμάω να κερδίσουμε το Σάββατο και μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα με την Τότεναμ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: