Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος!

Ο Κολοσσός Ρόδου πρέπει να τον τσάντισε στην πρεμιέρα, αφού έκτοτε ο Πανιώνιος δεν κάνει στάση και πήρε στον Άγιο Θωμά άλλη μία νίκη σε βάρος του ουραγού Αμαρουσίου (67-69).
Ασταμάτητος ο Πανιώνιος!
Η εμπειρία κι ο νεανικός ενθουσιασμός οδηγούν τους «κυανέρυθρους» από ροζ φύλλο σε ροζ φύλλο κι ήδη έφτασαν στα πέντε συνεχόμενα, έπειτα την ήττα στην πρεμιέρα, που αποδείχτηκε μεγάλο... λάθος του Κολοσσού Ρόδου. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δε σταμάτησαν ούτε στην έδρα του Αμαρουσίου, που τόσο πολύ ήθελε τη νίκη, προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και το... μηδέν, με το μέλλον των δύο ομάδων να προμηνύεται αντιστρόφως ανάλογο.
Ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου, Μπίλι Κιζ, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών σε μία πολυφωνική επίθεση, όπου σκόραραν όλοι πλην εντός (βλ. Ιωάννου χωρίς σουτ σε 2'12''). Πέντε δικοί του πόντοι έκλεισαν το ημίχρονο στο 31-35 κι ο Πανιώνιος δεν ξανακοίταξε πίσω. Γκαγκαλούδης και Κόμματος προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό για τους γηπεδούχους, αλλά ήθελαν βοήθεια. Ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του κι ήταν ο άνθρωπος που στο τέλος βρέθηκε να κρατά τη μοίρα όλων.
Ωστόσο, ο Σέρβος γκαρντ κι οι συμπαίκτες του δεν είδαν το τέλος που εύχονταν. Με 2,1'' να απομένουν για το τέλος ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν του επέτρεψε να σουτάρει το τρίποντο της πιθανής ισοφάρισης κι αντ' αυτού τον έστειλε στη γραμμή των βολών. Η πρώτη μείωσε σε 67-69, αλλά η σκοπίμως δεύτερη άστοχη δεν πήγε στη συνέχεια σε χέρια «κιτρινόμαυρου», ο Πανιώνιος πήρε το αμυντικό ριμπάουν και... τέλος.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 46-53, 67-69

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: