Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς"

Το… άγνωστο είναι αυτό που προβληματίζει τον Μίχαλ Πρόμπιερζ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αφού δεν μπορεί να εκτιμήσει σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί ο αντίπαλος μετά την αλλαγή του προπονητή.
"Σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς"
«Γνωρίζαμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια, επειδή είναι εκτός έδρας. Στο πρώτο με τον ΟΦΗ παίξαμε καλά και το κερδίσαμε, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο επειδή έχει αλλάξει προπονητή ο Πανιώνιος.
Επίσης, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι το γεγονός ότι ο Πανιώνιος γνωρίζει πως παίξαμε με τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να μας κερδίσουν», είπε αρχικά ο τεχνικός του Αρη μιλώντας στη NOVA.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα του Πανιωνίου, είπε: «Αυτά τα πράγματα έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου συμβεί. Μπορεί να πούμε κάτι σήμερα και αύριο αυτό το κάτι να μην ισχύει. Οι αλλαγές που θα γίνουν σε αυτή την ομάδα ίσως να λειτουργήσουν και θετικά για την ομάδα. Σημασία έχει πως θα αγωνιστούμε εμείς και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Οταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζουν πολλά. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ακριβής 11αδα, δεν ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα και οι παίκτες που θα πάρουν μια ευκαιρία από τον νέο προπονητή, θα προσπαθήσουν να την εξαντλήσουν και θα αγωνιστούν ακόμα πιο δυνατά».
Ο 39χρονος τεχνικός τόνισε στη συνέχεια ότι αντιλαμβάνεται την ικανοποίηση του κόσμου του Αρη από την βελτίωση και το πάθος που έδειξε η ομάδα στην Κρήτη: «Αυτό είναι δεδομένο για μένα. Κάποιους θα του αρέσει, κάποιους μπορεί να τους δυσαρεστήσει, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Με αυτή προχωράω και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μου».
Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι έχει πολλά ακόμη να αλλάξει: «Είδα ελάχιστα πράγματα, γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να περάσουμε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος όταν θα κάθομαι και θα βλέπω πως αγωνίζονται οι παίκτες. Σημασία έχει ότι όπου κι αν δούλεψα, η κάθε ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και αυτό μας λείπει ακόμα».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: